CSI Vegas - Titkos személyazonosság 5.
Hát igen, ezen a borítón tényleg nem találni tükröződést, ami azért furcsa, mert a koncepció alapján végigvihették volna, vagy talán ennek is van alternatív borítója? Bár arra is tippelnék, hogy ez a kép maga tükörkép, vagy egy üvegablakon tükröződik.. de igazad volt Micho, tényleg nem fogok találni rajta tükröződést (Bár a srác pólójának nakán sokat agyaltam...)
Képregény. Már fel sem tűntek az aránytalanságok, ha a legközelebbi történet is így fog kinézni, már egy szavam sem lesz.
Történet. Az első pár oldal nagyon tetszett. Jól oldották meg a kihallgatásokat, így pergővé és kellően feszültté sikerült varázsolni az eseményeket. Utána már sorra jöttek a megoldások, lassan összeállt a kép az előző négy szám darabjaiból. Azt sejtettem, hogy a két hulla összefügg, de a miként engem is meglepett.
A végére kissé gyorsak lettek az események, hirtelen mindenki beismerő vallomást akart tenni, vagy alkut kötni. Grissom pedig ritka "gonosz" figura, legalábbis a végén a börtönös húzása kellően felzaklatta "szegény" rabot.
Tetszett a füzet, bár egy kissé hiányoltam a nyomozást a végére. Olyan hirtelen és evidenciával jöttek a dolgok és bizonyítékok.
a fordítás és beírás itt is, mint az előzőekben jól sikerült, visszatekintve az előző négy füzetre és ezt is hozzávéve gratulálok a munkátokhoz, nekem tetszett a fogalmazásmód és a stílus.
Összességében. Szépen kidolgozott, megfelelő tempóban "elmesélt" történet volt, talán kissé több nyomozós-műszerrelvizsgálós rész kerülhetett volna bele, de ne legyünk telhetetlenek. Tetszett. Már szavaztam, szóval várom a végeredményt, hogy mi lesz a következő, mert remélem jön még CSI Vegas.