HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Akció képregények
PGergo:
Hello!
Éppen most fejeztem be a Metal Gear Solid képregényt, nagyon olvasmányos Itt gratulálnék azoknak, akiknek hála sikerült magyarul elolvasnom ezt a remekművet. Amint meglesz a pénzem a Playstation 3-ra, ez és a negyedik része lesz az első, amit végigjátszok majd. Tudatommal készült a második részből is képregény, azt nem szeretnétek honosítani? Egy olvasót már találtatok rá, ha ezen múlna.
zozi56:
Ezentúl ebbe a témába kerül minden, ami akció.
Sepi:
Én főleg a lektorálások alatt olvastam őket, de szerintem jók voltak. Köszönet érte, talgaby.
talgaby:
Egynapos hulla azért még nem kezd el oszlani olyan látványosan, legfeljebb bukéja van.
És szívesen. Jó tudni, hogy akadt, aki egyáltalán olvasta.
És egyben ismételten bejelentem, hogy ez volt az utolsó CSI tőlem, tekintetbe véve a finoman szólva is gyenge érdeklődést iránta. Gondolkozam még egy Miamin, de aztán inkább lemondtam róla más sorozatok javára. MIndenesetre köszi mindekinek, aki olvasta és véleményezte.
Galamb:
Köszi szépen az utolsó részt is. Végére már kitaláltam, ki a gyilkos, persze, mert már minden más gyanúsított meghalt. Jó volt a sztori, a honosításra sem lehet panasz. Egyedül a rajzba vettem észre egy kis bibit. Nem vagyok szakértő, de egy több mint 1 napja halott embernek nem kéne csúnyábban kinéznie, mint ahogy kinézett a fejbelőtt srác, meg a barátnője? Na de mindegy, ez csak kukacoskodás. köszi szépen még egyszer!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése