HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (103/143) > >>

keildavid:
Folytatás a Fantasztikus Négyes topicból. Ez a Háborús Édenkert egy különleges, háborús képregény. Az 1945-ös évet írják. Akkor ez kb. a II. Világháború idején és után játszódik. Érdekes, hogy minden oldalon jelentősen felpörög az esemény. Egy-két oldal után eltelik néhány nap. Ebből a 16. oldal volt nekem különleges. Mert vannak ott pár katonák. Ketten pókereznek. És egy ember pedig képregényt olvas. Ha jól láttam. Bár nem tudom, hogy jól mondom-e. De nekem úgy tűnik ebben a sorozatban nincsenek semmilyen főhősök. Legalábbis nem láttam, hogy ki lenne az.
Ezer köszönet dr samson és BuB a Viharos Édenkert 01. részért. Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz. Nos mára ennyi volt.

Sepi:
Frissültünk!
Viharos Édenkert #01

dr samson:
Na jó gyerekek: azért finoman jelezném, hogy van nekünk filmes topikunk is, az megfelelőbb az ilyen beszélgetésekre.

turkia:
Igazából az a bajom vele, hogy nekem nem huszadrangú, hanem az egyik legfontosabb kérdés. Gyerekkoromtól fogva imádom a Parancsnokot, mindig szurkoltam, hogy írtsa már ki a G.I. Joe-kat  , ezért vártam a filmet. Ezért bukfenc számomra, mert szinte csak Őt vártam, nem is a filmet.  
Nah mindegy, hátha lesz egy Cobra Commander Special, ami életrajzi ihletésű lesz és a Parancsnok őszintén vall önmagáról.

holloo:
Nekem például nagyon tetszett a film. Most, hogy milyen a Kobra parancsnok sisakja, az már huszadrangú kérdés. Főleg, (hogy erre már GG is utalt) rengeteg különböző változata volt, mind a rajzfilmekben, mind a figurákban. A következő filmben majd meglátjuk mit hoznak ki belőle. Egyébként pl. biztos van aki belekötött Kígyószem (nekem szerencsére pont ez a kedvencem  ) vagy Viharárny ruhájába is, hogy miért pont ezt választották a filmben, mivel nekik is van legalább 40 különböző variációjuk. Ahogy szinte az összes Joe-nak.  

Nem félig Kígyó volt, hanem Cobrala (egy ősi civilizáció) polgára.  Csak büntetésből változtatták Kígyóvá az egész estés rajzfilmben (the Movie) ha jól emlékszem.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése