HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (101/143) > >>

Asys:
Talgaby-nak és Kendrának köszönöm a Street Fighter tizedik részét!    
Tényleg egyre jobb ez a képregény; a grafika hangulatos, remek a story és jók/ ütősek a poénok!  
Ken ismét nagyot alakított!  
Én azt hittem, hogy Balrog ,,jó'' fickó...  
Gen mester szereplése elég rendesen felpörgette a story-t/ akciót! Jól ,,nyomta'' az öreg!

keildavid:
Hű, de jó! Egy rég látott sorozat visszatért. A Street Fighter 10. szám. Nagyon jó volt. Továbbra is jól halad a történet. Volt benne rengeteg harc, karate ütések. Vicces is volt benne, amikor Ryu nem tudta, hogy kell a E-mailezést használni. Sakura pedig elmondta neki hogyan kell. Ken Masters aztán nagyon vicces volt. Mert azt mondta "nagy gáz van, haver!" Pedig semmilyen bajról nem volt szó. Hehe, az valóban jó volt. A háttértörténet is jó volt. Mert sok mindenféle dolgokról megtudhatunk, hogy mi történt a múltban, amikor vannak ilyen utalások a főtörténetben. Az utolsó két oldal, amely fanart jellegű rajznak látszik hát az is vicces volt.
Ezer köszönet Talgaby és Kendra a Street Fighter 10. számért!      Továbbra is sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!

talgaby:
Frissültünk!
Street Fighter 10.

Zerit:

--- Idézetet írta: rico74 ---A Herr kapitányt kicsit én is idegennek érzem. talán herr captain jobb lett volna, ha már a német beszéd sajátosságát akartad visszaadni a fordításban.
--- Idézet vége ---
Herr Kapitän - ha nemetnel maradunk, a captain angol szo es kib***tul (ha a kepregeny szavajarasat hasznaljuk ) nem adja vissza a nemet hangzast, csakugy mint a japanban a szan szocska, a herr az ur szo kivaltasa es tulajdonkeppen utalas a szereplo nemzeti hovatartozasara

keildavid:

--- Idézetet írta: dr samson ---Az meg nekem lett volna fura. Ezért maradtam a kapitánynál.  Amúgy meg még annyit, hogy ha egybe akartad volna olvasni, nem jártál volna jól, mert jelen állás szerint kéthavonta fog jönni, a G.I Joe-val felválltva, de eredetileg igazából negyed éves kiadványnak szántam volna...
--- Idézet vége ---

Kéthavonta felváltva? Szerintem ez egy nagyon jó ötlet. Egyik hónapban G.I. Joe, másik hónapban Viharos Édenkert és így tovább egészen a befejezésig. Mert Viharos Édenkertről úgy tudom ez egy 6 részes mini. Sok sikert kívánok neked dr samson.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése