HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Akció képregények
Genzo:
értem köszi
Sepi:
Egy kis kulisszatitok: az a hír megírásának az időpontja, amit általában át szoktunk írni, csak van amikor egy kicsit elcsúszunk vele. Ezt a hírt is doki tegnap írta meg, majd beidőzítette ma kilencre. De most már kijavítottam, délelőtt elfelejtettem átírni rajta a dátumot. Ezért kell mindig inkább a fórumra írt frissültünk üzenetet alapul venni, abban jó a dátum.
Genzo:
tudom, hogy ma szerda van
Behemótok kontra elit kommandósok Írta: dr samson 2009. szeptember 29. kedd, 14:06
ezert irtam, hogy keddenkent jon-e. A valaszt pedig koszi, es bocs, hogy nem olvastam utana, csak ugy eszembe jutott a kerdes mikozbe dicsertem a cuccot
dr samson:
Látom a rajzok mindenkinek tetszenek... A rossz hír csak az, hogy emlékeim szerint az 5. rész után távozik ez a rajzoló...
--- Idézet ---Ezentul keddenkent jonnek a GI Joek, vagy ez most csak ugy jott?
--- Idézet vége ---
Egyrészt ma szerda van, de mindegy. Másrészt ismét a vissza nem olvasás egy iskolapéldját látjuk, szóval újra:
A hónap utolsó szerdája Chuck Dixon szerda lett félig, ilyenkor mindig valami Dixon történet (is) kerül ki. Ezek most felváltva a G.I. Joe és a Viharos Édenkert, kb jövő nyárig, amikor is elfogy az Édenkertből mind a hat rész. Utána még nem tudom, hogy vagy csak a G.I. Joe fog-e futni, vagy keresek valami mást is mellé és továbbra is felváltva lesznek a cuccok (a más alatt pl a 6 részes Rush City minit értem, amit szintén Dixon írt).
Genzo:
koszi szepen a GI Joe 01-et Samson doki erdekes tortenet, csodas rajzok, es jo forditas. Ezentul keddenkent jonnek a GI Joek, vagy ez most csak ugy jott?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése