HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Akció képregények
dr samson:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2113%3Aviharos-edenkert-02&catid=16%3Avegyes&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Viharos Édenkert 02[/a]
Csak regisztrált felhasználóknak!
dr samson:
Akkor a jó hír az, hogy az utóbbi e hónap végén folytatódik is, és december közepén még egy rész várható belőle. Egyébként mind a kettő Dixon képregény, azért is rakosgatom ki így őket felváltva. Akit esetleg érdekel, a következő G.I. Joe kizárásos alap novemberben jön.
Ami a rajzot illeti: nekem a Joe-k ebből a szempontból jobban bejönnek, mert sokkal kidolgozottabbak a hátterek, mint a Viharos Édenkertben. Ellenben sajna csak az 5. szám végéig marad ez a rajzoló a Joe-nál...
Amúgy köszönöm a sok véleményt! Anno mikor kitaláltam ennek a honosítását, nem számítottam rá, hogy ilyen népszerű lesz...
Dark:
Köszi a új G.I. Joe részt, a történet tetszik a rajz se rossz, bár nekem a Viharos édenkert jobban fekszik mind story mind rajz tekintetében...
SithLord:
Üdv! Köszi a G.I. Joe #01-t Samson doki!
Teljesen jó ez a sorozat,eseménydús,változatos,és a grafika is jó!Jöhet a folytatás!!!
Az ERŐ legyen veled!!!
Gorgonita:
Jelentem, Piroszka Dzsiájdzsó a kedvencem, mert a Red Sonja ükunokája, Black Widow kishúga, Mara Jade nénikéje és Skarlát Vanda térgyekalácsa.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése