HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (89/143) > >>

Asys:
Talgaby-nak és Kendrának köszönöm a Street Fighter 12.-őt!    
Kicsit furcsa Balrog-ot a ,,rossz'' oldalon látni; a filmben a jók oldalán állt...  
Van egy olyan érzésem, hogy szegény Ken nem ússza meg az esküvőt csetepaté nélkül!  
Blanka mekkorát akciózott!

keildavid:
Ezer köszönet talgaby és Kendra a Street Fighter 12. számért!        Ebben a részben most valóban Cammi került főszerepbe. Bunyó abból nem hiányzik. Mert ebben is van ám. De még mennyire. Ryu-ról pedig annyit elmondok, hogy vicces volt. Amikor Ken mondta neki, hogy "Nem felejtettél el azonban valamit?" És kiderült, hogy Ryu nem vett fel semmilyen cipőt. Hehehe, hű azon nagyon jót nevettem. Mert ez egy kicsit vicces volt ez a poén.
További sok sikert a Street Fighter honosításhoz!

talgaby:
Frissültünk!
Street Fighter 12.

hang:
   "Miért nem tudunk találni egy módszert, amivel biztonságosan megszabadulhatunk a radioaktív hulladéktól, és megóvhatjuk a környezetet?" Ez aztán aktuális!!  

Részemről a DOOM teljesen élvezhető volt, mindhárom személyiségem elégedett volt... ( azért egy sörike kellett, hogy ne kattanjak meg nagyon)

Ben Reilly:
Elolvastam én is. Mondjuk ez túlzás, mert ezt az agybeteg ömlengést amit ez a fószer levág nem lehet olvasni. Maximális tiszteletem a fordítónak, mert nem semmi munka lehetett magyarba átültetni az eredeti szöveget.    A rajzok borzalmasak, a történet egysíkú, de persze nem is kell fordulatokat várni tőle. Én Lobo-n edződtem de ez übereli. Ha van még jöhet. Remek agysejtpusztító.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése