HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (88/143) > >>

dr samson:

--- Idézet ---"Honositásban mi vagyunk császárok, és igen, nálunk élnek a legjobb csajok"
--- Idézet vége ---

Hú, hogy én mennyire rühelltem, mikor megjelentek az eléső átírások ebből a reklámból... :rolleyes:
Amúgy szívesen. :)

Genzo:
köszönet dr samson, Kinglade és Sepi a GI Joe 3-ért  :worship: :worship: a rajzok szerintem hihetetlenül jól sikerültek, a honositást illetően meg csak ismétlem magam: a megszokott magas szinvonal. Értékelőrendszert is használtam szokásomhoz hiven, és igen, kiváncsi vagyok a Cobra minire.
az utolsó mondatomról az jutott eszembe, hogy "Honositásban mi vagyunk császárok, és igen, nálunk élnek a legjobb csajok" :lol: Még egyszer kösz a Joe 3-at :)

dr samson:
Nem nagyon szoktam a saját fordításaimat fényezni, de ezt a fordítást én is a jobbak között tartom számon, nagyon élveztem ennek és a 4. számnak is a fordítását és nagyon hamar kész is lett mind a kettő. Mondjuk a szavazatokból látszik, hogy nem mindenkinek jön be, ezt meg is értem, na de hogy van olyan ember, akinek nem teszenek a rajzok? :blink: Akkor nem tudom az mit fog szólni majd a következő 6 részes sztorihoz, ahol új rajzoló lesz...

(mellesleg lehet írogatni serényen a véleményeket és használni az értékelő rendszert, ha azt akarjátok, hogy idén olvashassátok még az első Cobra minit is... :brow:)

Galamb:
  Kösz a Joe-k újabb részét, ez tényleg akciódús volt, meg a szövegek is nagyon bejöttek (Solyom aztán laza, megse könnyan neki egy kis tűz!:)) A honosítás is jó lett, :worship: :worship: :worship:

SithLord:
Üdv! Köszi az új Street Fighter-t ,talgaby,Kendra!    
Végre feltünt Blanka és milyet zúzott!  Balrog is készülőben,fincsi!!!Jó volt ez a rész is.Várom a folytatást!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése