HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Akció képregények
keildavid:
Ezer köszönet a Street Fighter Legendák - Sakura 2. részért! :worship: :worship:
Ismét vicces kis történet volt. Dan Hibikiről nem is tudtam, hogy már egyszer találkozott Ruy-val és Ken-nel.
Sakura és Rainbow Mika jól küzdöttek Zangief ellen.
benya11:
Köszönet a Goro mini 2. részéért!
Megtudhattunk kicsit többet erről a Zagottról, és motivációjáról, ami kicsit hasonló, mint Lokié: a bajkeverés. Az az utolsó oldal tényleg durva volt. ;D
Várom a folytatást! ;)
keildavid:
Ezer kösz a Goro, a Gyötrelmek hercege 2. részért! :worship: :worship:
Néha hihetetlen, de Goro-t is le lehet győzni, ha van egy méltó ellenfele. Az a Viadalnok nevű lény kinézete tényleg roppant röhejes.
Jax és Kung Lao pedig egyelőre háttérszereplők voltak ebben a történetben. De ez is majd talán kiderül a későbbiekben.
Az Ogmorth című MK-strip ismét vicces kis rövid történet volt. Johnny cage-ről többször is meghalt, ahogy az egyik oldalon is látható. Persze tudom, ez egy vicces történet és nem fővonalas.
SithLord:
Üdv! Köszi a SF II.3.részét,talgaby! :worship:
Tyű,ez a Thunder Hawk jó nagy darab fickó,kíváncsi leszek,hogyha összekerül valami gonosz szereplővel mit fog nyújtani!Dalsim igazi őserő,Ryu most ezzel az új karakterrel találkozik,kíváncsian várom,hogy tőle mit tanul!
keildavid:
Ezer kösz a Street Fighter II 3. részért! :worship: :worship:
Tetszik, hogy a történetben van két események. Az egyik Ryu, aki szembe kell néznie a sötét oldallal.
A másik szálban pedig ismét volt bunyó Thunderhawkkal.
Akkor tényleg jól értem, hogy a Sakura mini és a Street Fighter II felváltva fog menni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése