HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (67/143) > >>

keildavid:
Köszi a Street Fighter II 4. részét! :worship: :worship:
Gen és Akuma csatáról tényleg kiderült egy visszatekintésben, hogy már ismerik egymást.
Ryu pedig tényleg úgy akar bosszút állni Akumán, hogy ne használja a sötét erőt.

benya11:
Köszönet az MK: Vér és Mennydörgés következő részéért!
Hát igen, a rajzok tényleg furák voltak néhol, de szerintem sokkal híresebb és nevesebb rajzolók is küszködnek ilyen problémákkal, igaz nem ennyire... A sztori érdekes volt, főleg a megfejtések, amikre elég viccesen jöttek rá. :) Kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e majd valakinek megfejtenie az utolsót is.

keildavid:
Ezer köszi az MK - Vér és mennydörgés 5. részért! :worship: :worship:
A rajz kicsit szokatlan volt, de szerintem jól passzolt a történet stílushoz. A főszereplők érdekes módon meg tudtak fejteni pár fejtörő kérdést. Hát igen, a történetben egyik ellenfélről a másikra fenékre lettek billentve.

Az MK-Strip Ogmorth 3. részbe befejeződött ez a történet. Az egyik főszereplőtől tényleg fájdalmas búcsút kellett venniük a főhőseinknek.

talgaby:
Hibiki csak akart volna Gouken tanítványa lenni, de annak több esze volt, hogy bevegye. Amúgy majd látjuk Dant egy jóval tragikusabb helyzetben is, mert egy visszatekintő miniben megtudhatjuk, miért is hajtja ennyire a bosszúvágy, ami kicsit érdekes módon nyilvánul meg benne.
Bár ha valaki ismeri a King of Fighters főszereplő karakterének történetét, nagyon nem fogja meglepni.

SithLord:
Üdv! Köszi a Sakura 2.részét,talgaby! :worship:
Ez a rész csúcs volt,könnyesre sírtam a szemem a röhögéstől. Hibiki egy igazi veszetes.Ez igaz lenne,hogy Gouken mester tanítványa volt?Vagy csak beképzelte?De az a duma,hogy gyertek esztelen ifjoncok és az a fej hozzá... ;D nagyon nagy volt!!!Zangief is jól megkapta,persze Hibiki ott is pórul járt..csórikám.
Várom a következő részt!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése