HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Akció képregények
keildavid:
Köszi a Street Fighter II 5. részt! :worship: :worship:
A történetben nem volt hiány a bunyóból. Ryu ebbe a történetben nem szerepel. És látszik, hogy megjelenik az a főellenség, aki eddig háttérszereplő volt.
Ben Reilly:
--- Idézetet írta: gabo - 2011. Január 23., 10:48:25 ---de szeríntem elolvasom ismét és akkor talán érthetőbb lesz számomra is!
--- Idézet vége ---
Ez a képregény nem arról szól, hogy megérted-e vagy sem, hanem arról, hogy a képregény írásnak vannak olyan sötét mélységei amelyekben az írót tarkón kéne lőni amiért ilyen szemetet egyáltalán papírra mert vetni. Van a jó (pl. Child Within Pókemberrel) a rossz (Ultimates v3), az olyan rossz hogy már jó (Chuck Norris) és a rendalitás kategóriája ami egy szar mind fölött. Értelmezni ezt a képregényt meg se próbáld mert kiég az agyad.
gabo:
Már annyira mindenki a HARCOS-ról beszél, és látom a forumon több topikban is ez a téma, így elolvastam én is! Nem mondom, hogy nagyon lenyűgözött és nagyon azt sem értettem miről szól, de szeríntem elolvasom ismét és akkor talán érthetőbb lesz számomra is! Mindenesetre köszi a honosítást nem lehetett egyszerű! Maga a rajzok tetszenek, érdekes, hogy a 4-dik rész fekete fehér és a rajzoló is más! Ha ez a képregényírás legalja, ahogy elnézem más topikokban miket írogatnak egyesek, lehetne írni egy szösszenetet a képregény olvasók legaljáról is!!!!!!!!!!!!! ;D
Zigota:
Minden elismerésem, amiért ilyen ötletesen sikerült lefordítani a HARCOS (igen csupa nagy betűvel ;D) gondolom nem mindennapi nyelvezetét. Csak a fordítás minősége miatt megpróbálom majd végig elolvasni, mert a hát a többi az... szóval na :D
Aldarion:
--- Idézetet írta: Amondin - 2011. Január 21., 17:13:35 ---Aztán le nem törtöljétek innen.
--- Idézet vége ---
Miért "törtölnénk"? Nálunk minden vélemény számít, nem szokásunk "törtölni" a nem tetsző negatív kritikákat. Az egy másik oldal. :badteeth:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése