HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (57/143) > >>

talgaby:
Valami hasonló.Lehetne értelmesen is kitárgyalni az általa írtakat, mert amúgy van benne olyasmi, amit ismert egyházak is vallanak hasonlóakat (a Rendszerhit-Önhit páros mutat szép párhuzamokat a baptisták egyik fő alapelvével), de ez a képregény nem azért van ott, hogy értelmesen tárgyaljuk ki. :badteeth:

Galamb:
Elmeszkópos leolvasztót akarok húsvétra!!!!! :badteeth:

Sikerült elolvasnom, hihetelen!

Nagyjából értem is, miről van szó: A kicsi Harcos gyerekkorában Schwarzeneggernek akart öltözni az iskolai farsangon, szülei nem engedték, mert hülyén mutatott volna a testépítőversenyzők kisgatyájában. A kis harcos ezért durcás lett, valószínüleg addig ütöthette a fejét a betonfalba, amíg megjelent a képzeletbeli barája és közölte vele, hogy azt, hogy a szülei nem engedik, hogy kisgatyában flangáljon az ötödikesek osztálytermében, úgy hívják, hogy NAGY ÉS CSÚNYA RENDSZERHIT, ami ellen az önhit kell. Utána képzeletbeli barát meggyőzte arról is, hogy hihetelnül gazdag és híres lesz, ha kigyúrja magát és elmegy képregényírónak.
Na... vagy valami hasonlóról szólhat.

Usagi Yojimbo:
Már értem, mi az a rendalitás, most, hogy fdriss fejjel elolvastam  ;)

zozi56:
Próbáld Harcos hangján olvasni, hátha ez a megértés titka. :)

Usagi Yojimbo:
Na, fogom magam, és valami mazohista felindulásból elkövetem a HARCOS elolvasását, ha már
ilyen sok kommentet váltott ki belőletek. ;D
Bár az első részt már elolvastam, de az agyam másfele járt, és nem értettem, miről van szó.De légyszi ne lőjétek le a poént, ha megértettétek.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése