HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Akció képregények
SithLord:
Üdv! Köszi a Street Fighter remix-et,talgaby! :worship:
Ehh,Dan Hibiki..de legalább volt egy extra mozdulata..Komolyan,én mindig azt várom,hogy valahogy új erőre kap és tényleg lesz belőle egy igazi harcos! ;D
keildavid:
Köszi a Street Fighter Remix című egy részes képregényt! :worship: :worship:
Tetszett ez a képregény, amelyben vannak rövid történetek. Persze kiderült azokról, hogy a legtöbbek külön felvezetése van más-más minisorozatba.
36 oldalon át voltak bunyók, és persze poénok is voltak(Dan Hibiki személyében, mint mindig). Tényleg nem semmi volt.
Zerit:
Haduken vs Kamehameha
--- Kód: ---http://www.mediafire.com/?lkc5xsskkdjp35r
--- Kód vége ---
talgaby:
Hadoukent még nem láttam bolygókat pusztítani, kamehamehát igen. :)
Belső, igen... mondhatni. Evil Ryu a mangában Ryunak az az énje, aki Akumához hasonlóan megadta magát a sötét hadou előtt, szóval gyakorlatilag legyőzte a saját gyilkos ösztöneit. Van egy olyan érzésem, hogy a mini alapvetően erre a momentumra épített volna végig, csak a rajzoló kiszállásával eléggé hamar le kellett csapni az egészet.
Rose él, bár a túléléseinek körülményei hivatalosan annyiban merülnek ki, hogy egyszer csak ott lett az SFIV-ben, magyarázat semmi. Ami pláne azért érdekes, mert a játékok története szerint Bison az új teste elkészültéig Rose-ét birtokolta, és amint elhagyta azt, az szétfoszlott.
Akuma a játékokban rejtett főellenség volt, a sztoriban se lesz másképp. De a belépője nem lesz semmi.
Asys:
Talgaby-nak köszönöm a SF II. hatodik részét! :worship:
Vajon melyik az erősebb, a Hadouken vagy a Kame-hame-ha? :badteeth:
Ryu vs. Evil Ryu, ez most valamilyen ,,belső'' harc volt? :rolleyes:
Rose tényleg érdekesen került ki a képből... :dry:
(Semmi infó nincs róla, hogy él-e vagy halott? Nem fog többet felbukkanni?) :headscratch:
Bison, Vega (az a beszólás Cammy-ről ütött rendesen) és Sagat együtt, kemény! :brow:
Akuma nem csatlakozik hozzájuk?
Én is a folytatást választanám! :pogo:
(Még nem hevertem ki a Sakura-minit!) :lol:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése