HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Akció képregények
Arethan:
Uff!
Köszi a Street Fighter mostani számát. Ha itt kell szavaznom (Kezdő fórumozó; azt se tudja mi merre hány óra) én a folytatást választanám, mint sem a Chun-Li-s minit.
További Szép napot! :-)
SithLord:
Üdv! Köszi a Street fighter II/6.részt,talgaby! :worship:
Bison végre megmutatta az erő igazi mivoltát.Mostantól lesz igazán izgalmas,hogy megkezdődik a torna!!Nagyon várós!!!
keildavid:
Köszi a Street Fighter II 6. részét! :worship: :worship:
Tetszett ez az akciódús történet. Ryu-ról nem is gondoltam, hogy tényleg megküzd a gonosz tükörképével. Hát igen, végül Ryu megtudta, hogy ő maga dönti el, hogy melyik utat kell járnia.
De persze a történetnek nincs vége. És olvasom a főoldali hírben, hogy hamarosan lesz egy 12 részes mini.
Az jó kérdés, hogy ezután melyik Street Fighter mini jöjjön. Nem tudok dönteni, hogy melyik legyen.
Asys:
Én is köszönöm a MK-Különleges Alakulat második részét! :worship:
Momentum tényleg vicces karakter! ;D
Rojack is poénos fickó, amatőr módon mindent elárult Jax-nek... :dry:
Kicsit hirtelen lett vége, előugorhatott volna pár tarkata, szaurin, esetleg kentaur a másik dimenzióból... :rolleyes:
Sok minden nem derült ki Sonya partnereiről...
(Páráról nekem a Street Figher-es Vega ugrott be, kiköpött ugyanazt a maszkot viseli!) :brow:
Külön köszönet a 16-bites story-ért! :hehe:
keildavid:
Köszi az MK - Különleges Alakulat 2. részét! :worship: :worship:
Az nem baj, hogy nem bővelkedett az akció, mint az előző részben. nekem akkor is tetszett ez a képregény. A Különleges Alakulat egyik tagja Momentum beszólásai néha olyan viccesnek tűntek.
És ahogy látom, ez a mini egyből véget ért.
A MK-strip 16-bites Konquest történet vicces volt. Főleg, amikor voltak poénos mondatok.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése