HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (47/143) > >>

keildavid:
Köszönöm a Mortal Kombat - Raiden és Kano 1. részét! :worship: :worship:
Nekem tetszett a képregény. A rajzokba igaz szokatlan kinézete van minden szereplőknek. De a történet akkor is érdekes volt.
Tényleg szokatlan szövetség volt. Főleg azért, mert Raiden éppen Kano-t választotta szövetségül. Tényleg olyan volt ez a párosítás, mint a Kábel és Deadpool sorozat.
Várom a folytatást!(Ha jól tudom ez a mini is felváltva fog menni a Harchullám történettel, mint ahogy a Goroval volt.)

Elolvastam a Scorpi és Subby képregénycsíkot. Bár tényleg olyan korhatáros képregénynek is tűnik, és ugyanakkor vicces is volt minden oldalon a jelentek és beszólások.

Asys:
Én is köszönöm a SF Turbo II második részét!  :worship:

Bison-nak mekkora arca van, remélem elkenik majd neki!  :badteeth:
A legirritálóbb karakter viszont Vega...
Cammy (ill. Killer Bee) harci bemutatója fenomenális volt!  :bravo:
Látom, szép lassan előtérbe kerülnek az ,,új'' karakterek is!  :pogo:

SithLord:
Üdv! Köszi a Street Fighter Turbo II 2. részét,talgaby! :worship:
Ryu sötét ereje nem is olyan félelmetes már,ha Ken így felvette vele a versenyt..Gyülnek a játékosok,Bison megnyitotta tornát,nem is akárhogy...
Várom a folytatást!!!

talgaby:
Nem, a Turbo-sorozat végén is voltak háttértörténetek, ám azok most vagy teljesen kimaradnak (Final Fight-epizódok) vagy egy házi készítésű kiadványban landolnak, amit majd a Turbo kifutása után teszek ki. Abban egy Street Fighter III-sorozat felvezetései voltak (sose készült el), és egy Street Fighter IV-minié (ami elkészült és egyelőre úgy tűnik, az lesz az utolsó ide kikerülő SF-sztori valamikor 2012 második felében).

keildavid:
Köszönöm a Street Fighter Turbo II 2. részét! :worship: :worship:
A történetben tényleg van arra magyarázat, hogy Bison és a serege miért olyan félelmetes.
Ken és Ryu fura volt, hogy miért bunyóztak. De később egyből kiderült, hogy mi volt a helyzet.
Most nézem, hogy ez a Street Fighter Turbo II 2. része 19 oldalas, ha nem számoljuk bele a borítót és a stáblistát. Eredetibe is ennyi oldalas volt? Általában 22 oldalas szokott lenni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése