HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (48/143) > >>

Asys:
Talgaby-nak köszönöm a MK: Harchullám első részét!  :worship:

Tsung rendesen be volt parázva...  :hehe:
Baraka szövege és mentalitása rendkívül hasonlít az ,,agyatlan'' Hulk-éhoz!  :badteeth:
Kano-tól vajon mit akar Raiden?  :headscratch:
Reptile és Mileena civakodásán jót röhögtem!  :hehe:
Jax-et ki verte meg, Goro?

Köszi a Reptile-os strip-eket is!  :worship:

keildavid:
Köszönöm a Mortal Kombat: Harchullám 1. részét! :worship: :worship:
A történetben látszik, hogy vannak több mellékszálak minden szereplőkkel. És olvasom, hogy lesznek még pár más minisorozatok is. Pl. Raiden és Goro. Micsoda remek Mortal Kombat képregények, amik lesznek itt a HálóZsákon. Mint tavaly, amikor elkezdődött a Mortal Kombat, ott is volt egy másik mini(szintén Goro).
És persze idén ott voltak még az előző három MK képregények is, de mint kiderült, azok a "vihar előtti csend"-féle szakasznak számít. Ami inkább más szereplőkről szólt a történet.

Az MK-strip-be Reptil viccei tényleg fárasztóak. De akkor is érdekes volt, hogy micsoda vicces poénok voltak.

talgaby:

--- Idézetet írta: SithLord - 2011. Június 15., 09:43:27 ---Azt a nagydarab angol zászlós dzsekis fazont nem tudtam beazonosítani,akitől Ryu elszedte a meghívót.
--- Idézet vége ---
Vicces, de én se. Eredetileg szándékomban is állt belevenni a hírbe, hogy aki felismeri, segítsen már ki. A legjobb tippem, hogy valamelyik Andore az a Final Fight-szériából. De ez is csak onnan, hogy rengeteg inal Fight-os karakter fog a következő pár részben felbukkanni ágyútölteléknek, és mert a sorozat alatt az UDON kiadott pár háttértörténetet a Final Fight karaktereivel (hasonló módon, ahogy az eddigi részekben is voltak háttérsztorik) azzal a céllal, hogy előkészítsék a terepet egy Final Fight-sorozatnak, de a próbálkozás végül nagyon bebukott (mint a Sreet Fighter III mini előkészítése), így azok majd a honosításból is kimaradnak.

SithLord:
Üdv! Köszi a Street Fighter II. Turbo első részét,talgaby! :worship:
Nagyon ütősre sikerült az indító rész.Azt a nagydarab angol zászlós dzsekis fazont nem tudtam beazonosítani,akitől Ryu elszedte a meghívót.Gondolom csak egy mellékszereplő volt...Nagyon várom a folytatást!!

Asys:
Én is köszönöm Talgaby mesternek a SF II Turbo első részét!  :worship:

Végre elkezdődött!  :brow:
Lehetséges, hogy Akuma még a torna előtt akarja kicsinálni Ryu-t?
Balrog nem volt semmi, téglákkal megpakolt zsákon edzett; WTF?  :badteeth:
Nekem kicsit fura, hogy a rossz oldalon áll, a film után...  :rolleyes:
Várós a következő rész!  :brow:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése