HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (44/143) > >>

talgaby:

--- Idézetet írta: Galamb - 2011. Augusztus 27., 14:45:04 --- A rajzok... érdekessek
--- Idézet vége ---
Igen, szokás ezt mondani Ben Templeshmith-re. Ismerek olyan honosítót, aki annyira rühelli, hogy rá se bír nézni megmaradt szemével. :) Viszont hiszed vagy sem, egy sztárgrafikusnak számít, akinek elég sokan várják mindig az aktuális új füzetét, bárki írja azt.

Predash:
Köszönöm szépen, ez volt az első fordításom is. :)
Örülök, hogy tetszett.

Galamb:
 Én is köszönöm a szamuráj sztorit. Tényleg nem váltotta meg a világot, de azért jó kis akció képregény volt, egész korrektül ábrázolták a szamuráj életformát (bár a wikin olvastan, hogy a busidonak 8 szabálya van, az önuralommal együtt) . A végén tetszett a páncélozott szamurájruha (kicsit robotzsarus feelinget adott), jó volt, hogy nem estek túlzásokba a jövő technológiájának ábrázolásában.
 A rajok... érdekessek: Mintha csak egy fanart sztorit néztem volna, voltak benne fura dolgok (dagadt zsaru pálcikavékony kézzel?!), mégis nyújtott az olvasóknak egyféle szerethető hangulatott (főleg a kvázi "statiszták" sziluett szerű ábrázolása tetszett)
 A honosítás tökéletes lett, :worship: :worship: :worship:!

keildavid:
Ezer köszönet Predash-nak a Vérfoltos Kard című egy részes képregényért! :worship: :worship:
És persze itt is boldog születésnapot kívánok neked, Predash! :hbd: :birthday:

Nekem tetszett ez az 50 oldalas képregény. És látom, ez egy szamurájos-nyomozósféle történet.
A történet jól kezdődött végül pedig gyorsan felpörgött. Főleg, amikor kiderült, hogy ki volt az a titokzatos szereplő, akiről volt szó.
Kendzsi pedig tényleg japán szamuráj kódexe szerint élt. De persze vannak helyzetek, amikor nem volt más választása.

A honosítás pedig jól sikerült.

Asys:
Talgaby-nak köszönöm a MK Harchullám második részét!  :worship:

Baraka olyan, mint egy veszett kutya; rátámad mindenre és mindenkire...  :badteeth:
Jax kemény volt a végén...  ;D
Liu Kang-en ilyen ruhát még nem láttam; úgy nézett ki, mint egy üzletember!
Én melegítő nélkül máshogy (már) nem tudom elképzelni!  :badteeth:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése