HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (33/143) > >>

Usagi Yojimbo:
Köszönet a Street Fighter Turbo II. 10. részéért!!!  :worship: :worship: :worship:
Jó volt ez a rész is, attól függetlenül, hogy lelőtte újra a korábban már felhasznált sablonjait (pl. agykitörlés, "csak te voltál az egyetlen, aki le tudott győzni" és az "azóta sokat fejlődtem", meg ehhez hasonló szövegek).
A 9. rész ennél jóval eseménydúsabb volt, abból szerintem kifért volna két rész is. A mostani füzetben szerintem jól összhangban volt a tartalom és az oldalszám együttese.

SithLord:
Üdv! Köszi a Street Fighter II Turbo 09.részét,talgaby! :worship:
Szerintem Dhalsim,Ryu mellett simán eljutott volna a döntőig.Kár,hogy megelégedett egy győzelemmel.Tetszett Honda közbelépése Vegával szemben  :hehe: Jó kis bunyók lesznek még,kíváncsian várom a folytatást!!

Aldarion:
Fog, mert az első 8 füzetben letudják Zorro eredetét, és visszakanyarodnak a jelen Kaliforniájához és jön a jól megszokott harc a zsarnok ellen vonulat, ahogy az várható is tőle.

Galamb:
Kösz az újabb Zorro részt. Nem rossz, nem rossz, csak várom már, hogy a prhuzamos idősík ne legyen ennyire aránytalan, többet szereplhetne diego felnőt Zorroként.

Galamb:
Kösz a Zorro újabb részét. Egész jó a sorozat (tetszik, pl. Bernardo némaságának oka), csak elég véres és komor, az eddigi változatokhoz képest, amiket ismerek.
 A honosítás kiváló lett,  :worship: :worship: :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése