HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Akció képregények
Aldarion:
--- Idézetet írta: Galamb - 2012. Május 12., 22:04:30 ---Na de a 4. részről: még mindig várom, hogy kkicsit háttérbe szoruljanak a flashback-ek, viszont annak örültem, hogy Zorro végre mosolygott egyet. :worship: :worship:
--- Idézet vége ---
Hát ez esetben nem sok jóval kecsegtethetlek, mert a flashbackek egész a 7. számig kitartanak, ott fog becsatlakozni a cselekmény a jelenbe, de onnantól jön a jól ismert Zorro hangulat. :brow:
Galamb:
--- Idézet ---Nekem ez az első találkozásom Zorro-val, mivel még semmilyen más feldolgozásban nem láttam.
--- Idézet vége ---
Többek nevében mondhatom, köszi, hogy emlékeztettél rá minket, hogy annyira vének vagyunk, hogy mi még láttuk a Disney féle sorozatot, meg Banderas féle filmet! ;D :badteeth:
Na de a 4. részről: még mindig várom, hogy kkicsit háttérbe szoruljanak a flashback-ek, viszont annak örültem, hogy Zorro végre mosolygott egyet. :worship: :worship:
Usagi Yojimbo:
Köszi a Zorro 4. részét!!! :worship: :worship: :worship:
Nekem ez az első találkozásom Zorro-val, mivel még semmilyen más feldolgozásban nem láttam. Nagyon jó a sorozat, tetszik a sötét hangulat és a sok visszaemlékezés.
Csak így tovább! ;)
Rebellis:
Köszi a Barry Ween első számát. Jópofa kis történet volt, a poénok is jól voltak adagolva és a rajz is passzolt. Szívesen olvasnák még a srácról! "És nem dörzsöl? Mert olyannak tűnik, mint ami dörzsöl." :D
SithLord:
Üdv! Köszi a Street Fighter Turbo II. 10.részét,talgaby! :worship:
Hehe,nem volt semmi,hogy Balrog és Camy kiütötte egymást.Sagatban kellemesen csalódtam,hogy nem volt csalás a bunyó alatt ,amit Ryu-val folytatott.Akkor már csak Bison van,de hol van Akuma?
Kíváncsian várom a folytatást!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése