HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (31/143) > >>

talgaby:
Nem olyan kicsi epilógus, az egy 26 oldalas füzet, és a harmada a levezetés.

Usagi Yojimbo:
Köszi a Street Fighter utolsó előtti részét! :worship: :worship: :worship:
Azt sajnálom, hogy a Turbo II-ben vannak a legnagyobb csaták, de pont itt nem tetszik a grafika :( .
Ja, és egyébként Akuma színre lépése nagyon durvára sikeredett :cool:
Kicsit sajnálom, hogy már csak egy rész van hátra, de abban legalább benne lesz a nagy összecsapás, meg gondolom egy kis epilógus is :).

Galamb:
Magukkal a fb-kkel nincs bajom, csak a mennyiségükkel. De azért 3 számot  még kibírok. :)

Aldarion:
Igen, ami azt illeti, nekem is tetszett, hogy egy-egy rövid kaland bemutatása mellett az első számokban voltaképp a karakter eredetére mentek rá az alkotók, amivel a legtöbb adaptációban nem foglalkoznak, hisz szinte mind ott veszi fel a fonalat, hogy Diego hazatér Spanyolországból és vele egy időben felbukkan a rejtélyes Zorro - akit persze sosem kötnek a magát kellőképp jól álcázó főhőshöz. De a flashbackek felén túl vagyunk, így hamarosan becsatlakozunk a jelen eseményeibe.

Usagi Yojimbo:

--- Idézetet írta: Aldarion - 2012. Május 12., 23:33:10 ---Hát ez esetben nem sok jóval kecsegtethetlek, mert a flashbackek egész a 7. számig kitartanak, ott fog becsatlakozni a cselekmény a jelenbe, de onnantól jön a jól ismert Zorro hangulat.  :brow:

--- Idézet vége ---
Lehet, hogy csak azért, mert én még nem voltam részese a "Zorro hangulatnak", de nekem jobban tetszenek a flashback-ek.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése