HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Akció képregények
SithLord:
Üdv! Köszi az Indiana Jones és a Végzet Lándzsája első részét,talgaby,P. Eryka! :worship: :worship:
1945-ben talán még nem meglepő,hogy nácikkal van tele a világ. :badteeth: Kezdésnek nem volt rossz.A grafika nagyon szépen kivitelezett.Várom a folytatást!
Street Fighterre visszatérve.Tényleg nem ismerem.Én a 2.résznél leragadtam :hehe:
Hibiki lenyomta Sakurát?! :rolleyes: UHH.. ;D
PGergo:
Köszönöm a Menthetetlen eddigi részeit. :D Kíváncsi lettem mi történt Plútoniaival. :cool:
Asys:
Köszönöm a Street Fighter IV második részét! :worship:
Tyűha, megvolt az évszázad meccse: Rufus vs. Dan! :badteeth:
Rufus-nak szőrös a hasa??? :blink:
(Zangief mellkasszőrzete sem volt semmi, de ez...) :huh:
talgaby:
Képes, persze. nem ismered akkor a játékot. Ez elvileg egy előzménysztori arról, hogyan lett belőle Seth. Meg hogy az a jellemet nem kapó fadarab, aki amnéziásan botladozik itt nekünk, miért kellett volna, hogy a főszereplő legyen, ha bárki is foglalkozik Abellel a játékosok közül. :D
Hibikinél amúgy van egy nem megerősített sztoriszál, amiben külső hatások nélkül elveri éles meccsen Sakurát, de nem hiszem, hogy ez kánon lesz.
SithLord:
Üdv! Köszi a Street Fighter IV 2. részét,talgaby! :worship:
ÁHH! Komolyan, úgy drukkolok ennek a Hibiki fazonnak,hogy egyszer az életben valakit tényleg megtudjon verni!! :hehe: Érdekes volt 15-ös eredettörténete.Talán szembeszáll egyszer Bision akaratával..ha képes rá egyáltalán.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése