HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Akció képregények

<< < (22/143) > >>

SithLord:
Üdv! Köszönöm az Indiana Jones és az utolsó kerszteslovagot! :worship:
Nagyon jó minőségű átirat volt.Szuper grafikával.Egy két jelent itt jobban tetszett,mint a filmen.

SithLord:
Üdv! Köszi az Olümposz című képregényt,talgaby,Kendra! :worship: :worship:
Ez nagyon ott volt a szeren!!!Először csak ránéztem,hogy ez mi.Láttam az isteni grafikát utána meg nem bírtam ellenálni és végigolvastam.Nem kellett csalódnom ez egy nagyon igényes mű volt!

Asys:
Köszönöm a Street Fighter IV első részét!  :worship:

Akciódús rész volt ez is!  :bravo:
Crimson Viper felszerelése egyedülálló, meg ráadásul még jól is harcol!
Sőt, tökéletes alakja van...  :wub:

SithLord:
Üdv! Köszi a Street Fighter IV első részét,talgaby! :worship:
Erős a gyanúm,hogy ez a Crimson Viper egy beépített zsaru lehet.Remélem nem az és előállnak valami eredetibb ötlettel a készítők.
Várom a folytatást!!

Asys:
Köszönöm a honosítóknak a Street Fighter II. Turbo befejezését ill. az utolsó részeket (8.-tól 12.-ig)!
Köszönöm továbbá a 4 részes Chun-Li mini-t valamint a Street Fighter IV. nulladik részét!  :worship: :worship: :worship:

Akuma belépője tényleg nem volt semmi...  :blink:
Erre szerintem senki nem számított, még Bison sem! Nekem legjobban az Akuma vs. Bison harc tetszett!  :brow:
Dhalsim az egyik kedvenc karakterem, rendkívül erős és magabiztos!
Jó volt látni Vega vereségét!  ;D
Sagat-ban pedig pozitívan csalódtam!  :rolleyes:

Tetszett a Chun Li mini is!  :bravo:
Dan apja azért nem volt gyenge karakter! Szóval Sagat így veszítette el az egyik szemét!
Gen kis magánakciója tetszett!

El Fuerte poénos karakter; Rufus meg látom a következő Dan Hibiki lesz...  :badteeth:
Abel nagyon titokzatos, rejtélyes szereplő; gondolom, a későbbiekben majd azért kiderül, hogy mi történt vele.
Új kedvencem: Crimson Viper!  :brow:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése