Szevasztok!
Bepótoltam a ST elmaradásomat. Pár mondat a képregényekről:
- Negyedik Év #1: A borító gyönyörű. A történet egy nagyon gyenge Dr. Monroe szigete koppintás. A rajzok kb. a fanart kategóriába sorolhatóak, annak is csak közepesek.
- Negyedik Év #2: A borító csillagos ötös. A történet egy gyengébb
TOS epizóddal ér fel. A rajzok itt már egyenesen nevetségesek. A lexikon rész a legértékesebb része a képregénynek.
- Negyedi Év: #3: Miért nem a borítókat készítő MŰVÉSZ rajzolja ezt a sorozatot?!
Miiiééért?! Mindenesetre a rajzok itt már klasszisokkal jobbak, pár jól elrajzolt képet leszámítva. A történet szintén jobb, kint az előzőek. A lexikonban van pár hiba az egyenruha viseletet illetően, de nem vészes.
- Negyedik Év #4: Végre egy vérbeli, ötletes
TS történet. Simán lehetett volna egy király
TOS epizód. A rajzokról végre nem a fanart szó ugrik be elsőnek. Ez az első értékelhető része a sorozatnak. Remélem ez a fejlődő tendencia marad jellemző a jövőben.
- Klingonok: A vér szava #1: Jó rajzok, remek történet. Akik látták a
TOS ide vonatkozó epizódját, azoknak nagyot üt. Remek ötlet régi epizódokat a klingonok szemszögéből is bemutatni. Az utolsó mondattól pedig a hátam borsózik. A triblis rész az egyik kedvencem a
TOS-ból.
- Visszaszámlálás #1: Nekem személy szerint nagyon tetszett az új
ST mozi. Jó, hogy ilyen igényes képregényt készítettek hozzá.
Nero és
Spock ilyen szoros kapcsolata meglepett, a filmben ez nem jött át. Nem is gondoltam, hogy
Neronak ilyen fontos szerepe volt az előzményekben (kicsit hihetetlennek is tűnik...) Mindenesetre eddig jó kis történet. A rajzok nekem bejönnek, szerintem nagyon szépek.
Data megjelenése engem annyira nem lepett meg.
B-4 a
Nemezisben megkapta
Data teljes memóriáját és az évek alatt (ahogy feldolgozta az egy életnyi adatot) nyílván
Datává vált. A kapitányi rangjelzés tényleg látszik a képen... Annak különösen örülök, hogy az egyenruha megegyezik A
ST Online egyenruhával. Gáz lett volna, ha üti egymást a kettő.
Amúgy, ha érdekel valakit, a
STO 2010. Február 5-én jelenik meg Európában.
Star Trek Online Official Site Én betonbiztos vevő vagyok.