Szerző Téma: Sci-fi képregények  (Megtekintve 269711 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Sci-fi képregények
« Válasz #275 Dátum: 2009. December 10., 21:26:46 »
Doki újra csak köszönettel tartozom neked a Visszaszámlálás immáron második részéért.   A sztori eddig igazán izgalmas, a rajz pedig olyan amilyen, de lehetne rosszabb is. A lényeg, hogy nagyon tetszik és várom a folytatást. Az egyetlen oka annak hogy nem olvastam eredetiben az volt, hogy számítva rád bevártam a honosítást, és nem csalódtam, szóval jár a  

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #274 Dátum: 2009. December 08., 06:50:53 »
Üdv! Köszi a Star Trek - Visszaszámlálás 02-t Samson doki!  
Akkor a Data-B4 kérdés eldőlt,igen ,valami hasonlóra gondoltam.A történet és a grafika továbbra is jó,várom a folytatást!
Az ERŐ legyen veled!

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #273 Dátum: 2009. December 05., 12:28:14 »
Hát, az X-akták, ide, a Tarot és a Péntek 13 cuccok a horrorba, a Houdini az egyébb képregények, míg a Viharos Édenkert az akció topikba illik...

Nem elérhető hegyitomi

• Kázmér
  • **
Sci-fi képregények
« Válasz #272 Dátum: 2009. December 05., 12:11:46 »
Sziasztok

Letöltöttem az
  • X akták 13,15,16,17,18,19,20,21,23,24 részét a
  • Tarot 35,36 a
  • Péntek 13 - Gonosz Vidék 01
  • # Péntek 13 - Gonosz Vidék 02
  • # Péntek 13 - Hogyan Telt 01
  • # Péntek 13 - Hogyan Telt 02
  • # Péntek 13 - Jason vs Jason X 02
  • # Jason X Különszám
  • # Péntek 13 - Jason vs Jason X 01
a Houdinit, és a Viharos Édenkert mindkét részét.

Egy időre fel vagyok tankolva. Köszönöm Hzs!

(nem tudtam melyik topikba illik ez a hozzászólás ezért ide raktam  )

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #271 Dátum: 2009. December 05., 09:01:21 »
Visszatérve a Star Trekhez, javaslom, hogy mindenki nézzen be a galériába! Sepi kicsit megváltoztatta a letöltő felületet.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #270 Dátum: 2009. December 04., 18:54:57 »
Megnéztem valahol...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Sci-fi képregények
« Válasz #269 Dátum: 2009. December 04., 18:47:09 »
Ki mondta neked, hogy én kirakok bármit is?
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #268 Dátum: 2009. December 04., 18:37:04 »
Akkor viszont te sem raksz ki semmit. Ha én sem, te sem.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Sci-fi képregények
« Válasz #267 Dátum: 2009. December 04., 18:25:08 »
Idézet
bááááár, lehet hogy kirakom nektek januárban
Nem, nem lehet. A téli szünet az téli szünet.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #266 Dátum: 2009. December 04., 18:20:30 »
Köszönöm a gyors véleményt.  A folytatás már csak legkorábban februárban várható (bááááár, lehet hogy kirakom nektek januárban), meg igazából ez is azért került ki most, mert Recsi kicsit csúszott a Year Four következő részével, eredetileg azt terveztem volna még kirakni.

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
Sci-fi képregények
« Válasz #265 Dátum: 2009. December 03., 21:18:06 »
Kösz, a gyors Trek frissítést!

Úgy tűnik igazam volt Datával kapcsolatban. (Még szép )
Kár, hogy már olvastam STO hivatalos oldalán, hogy Picard leszerelt a flottától és a Föderáció Vulkáni nagykövete lett. Amúgy biztosan nagyot ütött volna ez a fordulat.
Továbbra is jó képregény, jó történettel és rajzokkal. Kíváncsi leszek a bekattant Nero ámokfutására. Arról is olvastam már, de a részleteket nem ismerem.

Hosszú, hasznos életet, Doki!
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #264 Dátum: 2009. December 02., 19:37:59 »
Heh, látom Gorgonita rátapintott a lényegre...  

Idézet
A 16. oldal 1. panelen van egy elírás"Spock nagyköbet". A "v" helyett "B" betű van odaírva.
Igen, ez tényleg egy elírás, köszi szépen, hogy jelezted, majd hétvégén tervezem javítani ezt is, meg a többi mostanság felmerült hibát is. És ne higgy el mindent Sepinek, csak viccelt a megfázásos hsz-el...  

Idézet
. A rajz is nagyon jó. Kicsit emlékeztet a Terry Dodson rajzstílusra.
Háááááát, nem tudom... engem egyáltalán nem. Mondjuk a képregény ezért is szép dolog, mert mindenki azt lát bele, amit akar.

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #263 Dátum: 2009. December 02., 16:37:35 »
-"Az én hajómnak, kapitány."
-"Valóban."

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #262 Dátum: 2009. December 02., 15:51:55 »
Ja, így már világos.
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #261 Dátum: 2009. December 02., 15:49:04 »
Idézetet írta: keildavid
A 16. oldal 1. panelen van egy elírás"Spock nagyköbet". A "v" helyett "B" betű van odaírva.
Az nem elírás, csak megfázott a szereplő aki mondta, ezért hallani úgy mintha b-vel mondaná.  
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #260 Dátum: 2009. December 02., 15:46:39 »
Csillagközi Romboló - Adama 02: hű de régen volt és nagyon jó volt elolvasni ezt a 2. részt. Nagyon elgondolkodtató a képregény. Mert Adama gondolatait is megismerhettük. Adama is azon gondolkodik, hogy mi a helyes döntés. De voltak benne akciók is. Mert a Cylonok is felbukkantak.
Ezer köszönet dr samson és Recsi A Csillagközi Romboló legújabb részért!

Star Trek - Visszaszámlálás 02: Továbbra is nagyon jó a képregény. A rajz is nagyon jó. Kicsit emlékeztet a Terry Dodson rajzstílusra. A 16. oldal 1. panelen van egy elírás"Spock nagyköbet". A "v" helyett "B" betű van odaírva. Ennyi volt az észrevételem.
Ezer köszönet dr samson a Star Trek Visszaszámlálás 2. részért!
Sok sikert kívánok nektek jövőre a sci-fi honosításokhoz!

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #259 Dátum: 2009. December 02., 13:16:27 »
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1925&catid=13&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Csillagközi Romboló - Adama 02

Star Trek - Visszaszámlálás 02[/a]

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #258 Dátum: 2009. November 30., 14:40:03 »
Ezer köszönet Recsi, Kendra és beigli69 az X-Akták 25. részért!        Nagyon jól kezdődött ez a két részes történet. Muldernek pedig van egy elképzelése, hogy miről van szó. Scully pedig úgy néz ki még nem tudja.
További sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #257 Dátum: 2009. November 30., 14:04:10 »
Frissültünk!
X-Akták #25

Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #256 Dátum: 2009. November 27., 13:57:55 »
Á, köszi!  a Star Trek Online-t én is ismerem, de a másikat nem.

Nem elérhető Klingon

• Mulder ügynök
  • *
    • http://
Sci-fi képregények
« Válasz #255 Dátum: 2009. November 27., 13:51:42 »
dr samson. Itt van két magyar rajongói oldal ahol több infót is találsz az STO-val kapcsolatban:
http://startrekonline.scifi.hu/news.php
http://hgfleet.scifi.hu/sto/news.php

Quapla

Nem elérhető freakdavE

• Venom
Sci-fi képregények
« Válasz #254 Dátum: 2009. November 24., 14:22:02 »
Idézet
Ejnye, nem figyeltél olvasás közben: világosan mondja, hogy a Bányász Céhet képviseli a szenátusban.  
Efölött elsiklottam. Akkor biztosan amolyan szakszervezeti vezető lehet.
Idézet
Na, majd csak veszek egyszer egy új laptopot, vagy kicseréltetem az otthoni gépben a memóriát és máris meg van oldva a dolog...  
Ez a helyes hozzáállás. Akkor nyomhatjuk majd közös flottában (itt ez felel meg a guild-eknek).  

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #253 Dátum: 2009. November 24., 13:11:25 »
Na, most csak még szomorúbb lettem...  Na, majd csak veszek egyszer egy új laptopot, vagy kicseréltetem az otthoni gépben a memóriát és máris meg van oldva a dolog...  

Idézet
Mit keresett egyáltalán a szenátusi ülésen?
Ejnye, nem figyeltél olvasás közben: világosan mondja, hogy a Bányász Céhet képviseli a szenátusban.  

Nem elérhető freakdavE

• Venom
Sci-fi képregények
« Válasz #252 Dátum: 2009. November 24., 12:55:39 »
Idézet
Miután ő a főgonosz a filmben, szerintem evidens, hogy az eklőzményekben is komoly szerepe legyen.  
De a Visszaszámlálás idején csak egy szimpla bányászhajó kapitánya. Mit keresett egyáltalán a szenátusi ülésen? Mondjuk ezen nem akadok fenn, valahogy bele kellett írni a történetbe...
Idézet
Legalább ne fájdítsd a szívemet... én megnéztem a minimális rendszerkövetelményeket és elsírtam magam... crying.gif Pedig az előzetes videók nagyon tetszettek, meg kíváncsi is lennék majd a játékmenetre, mert eddig annyit tudok csak, hogy a játék a romulán-remán polgárháborúban fog játszódni, és hogy a klingonok sem bírnak magukkal és beleszólnak a harcokba...
Mivel amúgy is gépet akartam venni, akkor már a STO minimális rendszerigényéhez igazítottat veszek. Csak legyen meg februárig rá a pénz...adományokat természetesen elfogadok  
A játékmenet nagyon király lesz. A föderációs történet évadokra és epizódokra lesz osztva (eddig 3 évad, egyenként 15 epizóddal) sok helyszínnel, dialógussal (szóval nem WoW). Olyan lesz, mintha egy ST sorozat főszereplője lennél (amúgy mindenki kapitányt alakít saját hajóval).
Ami a történelmi hátteret illeti, 2409-ben játszódik, 27 évvel a Romulus pusztulása (új mozi) után. A Föderáció/Klingon szövetség felbomlott, amikor 2399-ben a teknősfejűek megtámadták a meggyengült Romulán Birodalmat. Szóval egy új Klingon/Föderációs háborúban játszódik a gém (ez a két játszható frakció egyelőre). A Klingon oldalon játszható fajok a klingon és három frissen leigázott harcias nép, az orioniak, a nausikaiak és
a gornok. Föderációs oldalon az emberek, vulkániak, andoriaiak és még egy, amit most hirtelen nem tudok. Emellett mindkét oldalon lesz saját faj generátor is.
A klingon oldal a PvP harcra megy rá, a Föderációs a történetre fektet hangsúlyt. Természetesen számtalan (sőt, egy folyamatos bolygó/faj generáló rendszernek köszönhetően szinte végtelen) felfedezhető bolygó és kultúra is lesz. Elvileg az űr/felszín játékarány 60%/40% az űr javára. Az űrcsata taktikus lesz és lassabb folyású, lehetőséget adva az energia átirányításának, a pajzsok és fegyverek variálásának. Természetesen lesz híd nézet, ahol a főtiszteidnek oszthatjuk a parancsokat. A főtisztek amúgy amolyan pet-ként működnek. Mi fejlesztjük képességeiket, felszerelésüket, őket visszük a bolygókra felderítő küldetésekre. Hajónk képességei nagyban függnek a főtisztek képességeitől.
Hirtelen ennyi jut most eszembe. Januárban indul a bétatesztelés, kíváncsi leszek a tesztelő játékosok véleményére.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #251 Dátum: 2009. November 24., 12:25:38 »
Hu, köszönjük a kimerítő véleményt...  Pár dolog, amire reagálnék:

Idézet
Nem is gondoltam, hogy Neronak ilyen fontos szerepe volt az előzményekben (kicsit hihetetlennek is tűnik...)
Miután ő a főgonosz a filmben, szerintem evidens, hogy az eklőzményekben is komoly szerepe legyen.  

Idézet
Data megjelenése engem annyira nem lepett meg. B-4 a Nemezisben megkapta Data teljes memóriáját és az évek alatt (ahogy feldolgozta az egy életnyi adatot) nyílván Datává vált.
Asszem a majd következő részben kiderül minden Datáról, de most meg nem mondom pontosan, mert már régen olvastam és még nem volt időm fordítani a 2. részt. Talán majd ma este.

Idézet
Amúgy, ha érdekel valakit, a STO 2010. Február 5-én jelenik meg Európában. Star Trek Online Official Site Én betonbiztos vevő vagyok.
Legalább ne fájdítsd a szívemet... én megnéztem a minimális rendszerkövetelményeket és elsírtam magam...  Pedig az előzetes videók nagyon tetszettek, meg kíváncsi is lennék majd a játékmenetre, mert eddig annyit tudok csak, hogy a játék a romulán-remán polgárháborúban fog játszódni, és hogy a klingonok sem bírnak magukkal és beleszólnak a harcokba...

Idézet
Az új st képregény is nagyon tetszett, bár a végén amikor az enterprise a rémán hajókhoz ér az kicsit hihetetlen tekintettel arra, hogy a 10. filmen eggyel is éppen csak elbírt.
Ehhez annyit, hogy valami magyarázatot tudjak adni, hogy emlékeim szerint kétfajta remán hajóosztály létezik. Tehát:

a) feltételezzük, hogy ezek gyengébb hajók
b) vagy a Sovereign osztályt turbózták fel a Föderációnál, de ez kevésbé valószínűbb, figyelembe véve, hogy a már így is ez a legerősebb hajóosztály, ha a kísérleti Prometheus osztályt nem számítjuk... ráadásul nem emlékszem, hogy  a Prometheus kapott-e ablatív páncélzatot, mert ha nem, akkor az Enterprise E-nek a védelme is sokkal jobb. Bár, ha meg a torpedó tűzerőt vesszük figyelembe, akkor az Akira osztály magasan ver minden más hajót a kvadránsban, de ebbe most ne menjünk bele...  

Nem elérhető freakdavE

• Venom
Sci-fi képregények
« Válasz #250 Dátum: 2009. November 24., 11:47:52 »
Szevasztok!

Bepótoltam a ST elmaradásomat. Pár mondat a képregényekről:

- Negyedik Év #1: A borító gyönyörű. A történet egy nagyon gyenge Dr. Monroe szigete koppintás. A rajzok kb. a fanart kategóriába sorolhatóak, annak is csak közepesek.  
- Negyedik Év #2: A borító csillagos ötös. A történet egy gyengébb TOS epizóddal ér fel. A rajzok itt már egyenesen nevetségesek. A lexikon rész a legértékesebb része a képregénynek.
- Negyedi Év: #3: Miért nem a borítókat készítő MŰVÉSZ rajzolja ezt a sorozatot?! Miiiééért?! Mindenesetre a rajzok itt már klasszisokkal jobbak, pár jól elrajzolt képet leszámítva. A történet szintén jobb, kint az előzőek. A lexikonban van pár hiba az egyenruha viseletet illetően, de nem vészes.
- Negyedik Év #4: Végre egy vérbeli, ötletes TS történet. Simán lehetett volna egy király TOS epizód. A rajzokról végre nem a fanart szó ugrik be elsőnek. Ez az első értékelhető része a sorozatnak. Remélem ez a fejlődő tendencia marad jellemző a jövőben.
- Klingonok: A vér szava #1: Jó rajzok, remek történet. Akik látták a TOS ide vonatkozó epizódját, azoknak nagyot üt. Remek ötlet régi epizódokat a klingonok szemszögéből is bemutatni. Az utolsó mondattól pedig a hátam borsózik. A triblis rész az egyik kedvencem a TOS-ból.  
- Visszaszámlálás #1: Nekem személy szerint nagyon tetszett az új ST mozi. Jó, hogy ilyen igényes képregényt készítettek hozzá. Nero és Spock ilyen szoros kapcsolata meglepett, a filmben ez nem jött át. Nem is gondoltam, hogy Neronak ilyen fontos szerepe volt az előzményekben (kicsit hihetetlennek is tűnik...) Mindenesetre eddig jó kis történet. A rajzok nekem bejönnek, szerintem nagyon szépek.
Data megjelenése engem annyira nem lepett meg. B-4 a Nemezisben megkapta Data teljes memóriáját és az évek alatt (ahogy feldolgozta az egy életnyi adatot) nyílván Datává vált. A kapitányi rangjelzés tényleg látszik a képen...  Annak különösen örülök, hogy az egyenruha megegyezik A ST Online egyenruhával. Gáz lett volna, ha üti egymást a kettő.
Amúgy, ha érdekel valakit, a STO 2010. Február 5-én jelenik meg Európában. Star Trek Online Official Site Én betonbiztos vevő vagyok.  

Nem elérhető Klingon

• Mulder ügynök
  • *
    • http://
Sci-fi képregények
« Válasz #249 Dátum: 2009. November 19., 19:35:13 »
Először is kösz a fordítást.

Elolvastam a negyedik év negyedik részét. Tetszett. A rajzok jók. A borítóba beszúrt honlapcím is szuper.
Az új st képregény is nagyon tetszett, bár a végén amikor az enterprise a rémán hajókhoz ér az kicsit hihetetlen tekintettel arra, hogy a 10. filmen eggyel is éppen csak elbírt.
Idézet
ha jól emlékszem még a rangjelzés sem látszik rajta

De a rangjelzés látszik.

És mégegyszer kösz a fordítást.

Quapla

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #248 Dátum: 2009. November 17., 09:30:04 »
Üdv! Köszi a Visszaszámlálás első részét Samson doki!  
Data?!És ,mint kapitány?!Ez tényleg fura a film 10.része után max a b4-es maradt csak életben,szóval kiváncsian várom,hogy ez a Data hanyadik klónja lehet Soong dokinak?Jöhet a folytatás!!!  
Az ERŐ legyen veled!!!

Nem elérhető Recsi

• Fejvadász
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • Hálózsák
Sci-fi képregények
« Válasz #247 Dátum: 2009. November 16., 20:22:46 »
Idézetet írta: Farek
Ja, azt hittem, hogy ez csak beugratós kérdés. Természetesen nem más, mint Kathrine Janeway kapitány, csak itt nyilván a holofedélzeten van valami furmányos álcában
Itt épp Mrs. Columbo  Jópár évvel később lett csak a Voyager kapitánya.
Vesszen a Birodalom!

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #246 Dátum: 2009. November 16., 18:13:49 »
Ád egy: "Soha még nap nem sütött le rám, az élet még nem ment ily simán....THDM...THDM"
Ád two: "Tényleg elhittétek, hogy ki****tunk egy ilyen ba****tt drága koalát?"
Ád tri: "His reborn is history in STonline."
Csitüri: Olvastam angolul, olvaztam Samson doki beharangozóját is, de csakazértis meglepőtem rajta. Hozzáállás kérdése az egész.
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 16., 18:14:32 írta Gorgonita »