HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Sci-fi képregények

<< < (160/175) > >>

Silver&Clio:
Star trek kedvelőként már épp ideje volt hogy köszönetet mondjak a honosításokért!!
 A rajzok nekem sem tetszettek kivéve egy-két képkockát. Az andoriaiakat tökéletesen bemutatta! Az új Trek sorozatban (Archer kapitány idején) nagy jelentősséget kap ez a faj.  Eléggé ellentmondásos és megbízhatatlannak tűnő nép. De van egy két kivétel amiből különlegesen értelmezett barátság születik.

freakdavE:
Üdv!
Kösz az újabb ST adagot!
Ami a grafikát illeti, engem, kicsit meglepett. Olyan, mintha fan made cucc lenne. A történet viszont nagyon tetszett, jól mutatta be az Andoriai fajt.

--- Idézet ---Hát, a Crew mintájára én szinte bármit elviselnék...
--- Idézet vége ---
A ST Crew? Az bizony jó kis képregény. Van esély rá, hogy honosítsátok?

--- Idézet ---De nekem pl kifejezetten tetszik a mostani Khan haragja film adaptáció is.
--- Idézet vége ---
Nekem is.

SithLord:
Üdv! Köszi a Star Trek képregényt,dr.Samson,Kendra,Recsi!      
A grafikát nem mondanám szörnyűnek,inkább átlagos,szerintem.A történet viszont jó volt,én szívesen olvasnék még bármilyen trek képregényt!  
Az ERŐ legyen veletek!!!

keildavid:
Szerintem a rajz nagyszerű, nem szörnyű. És jól olvastam, a jövő hónapban is lesz Star Trek képregény?Ez egy nagyon jó hír.

dr samson:
Hát, a Crew mintájára én szinte bármit elviselnék...  De nekem pl kifejezetten tetszik a mostani Khan haragja film adaptáció is.

Egyébként egy kérdés: tényleg olyan szörnyű a rajz? Csak mert nekem kifejezetten tetszett, de nézem, hogy eléggé rossz értékeket kapot... mondjuk a jövő hónapban akkor nem tudom mit fog szólni a nép a Borg rajzaihoz...  

--- Idézet ---Csak kár hogy nem derül ki, mi lett Sharad-dal a végén, bár tény hogy így hangulatos.
--- Idézet vége ---
Ja, de szerintem pont ez teszi jóvá, hogy utána lehet gondolni a dolgoknak. És Picardal a jövő hónapban találkozhatsz...  

És köszi mindenkinek aki vette a fáradtságot és írt ide is!  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése