HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Sci-fi képregények
			Klingon:

Helló
--- Idézetet írta: Silver&Clio ---Star trek kedvelőként már épp ideje volt hogy köszönetet mondjak a honosításokért!!
--- Idézet vége ---
Én is köszönöm, és remélem lesz még. Kedvenceim a klingonok, szívesen olvasnék róluk is. 
Az új ST képregény grafikája egy két helyen nekem furcsán hatott a korábbiakhoz képes, de nem rossz. A végét nyitvahagyták. Lehet, hogy lesz folytatása?

freakdavE:

--- Idézet ---Jelenlegi terveim, olyan 2-3 évre előre: Klingons:Blood Will Tell, Countdown, Mirror Images, Romulans: the Hollow Crown, The Last Generation, Wrath of Khan, Crew, iletve reményeim szerint, ha letelik a fél év, akkor időnként egy-egy újabb spotlight.
--- Idézet vége ---
Fincsi!  

dr samson:

--- Idézet ---Szerintem nem lesz vele gond, nekem pl. bejött...
--- Idézet vége ---
Hát, nekem meg nem. Komolyan mondom, Picardnak olyan feje volt némelyik oldalon, hogy azóta is rosszakat álmodok tőle... 

Recsi:

Én is köszönöm a dícsérő szavakat, örülök, hogy ennyi embernek tetszett.  
--- Idézet ---mondjuk a jövő hónapban akkor nem tudom mit fog szólni a nép a Borg rajzaihoz...
--- Idézet vége ---
Szerintem nem lesz vele gond, nekem pl. bejött...
--- Idézet ---én szívesen olvasnék még bármilyen trek képregényt!
--- Idézet vége ---
A CO-MIX oldalán is van pár darab, látogassatok el oda is, azok is Hzs-CO-MIX összefogással születtek.

dr samson:

Na, először is köszönöm a véleményeket. Most dióhéjben válaszlok, mert ma már túl vagyok egy hat órás autóúton és fáradt vagyok...
--- Idézet ---És jól olvastam, a jövő hónapban is lesz Star Trek képregény?
--- Idézet vége ---
--- Idézet ---én szívesen olvasnék még bármilyen trek képregényt!
--- Idézet vége ---
Igen, a jövő hónapban jön a sorozat befejező darabja, a Borg. De nem kell aggódni, amerikában már fut az Alien Spotlights vol2...  
--- Idézet ---A ST Crew? Az bizony jó kis képregény. Van esély rá, hogy honosítsátok?
--- Idézet vége ---
Igen, van. most fogom felvenni a foglalási listára, de az még nagyon sokára fog sorra kerülni. Jelenlegi terveim, olyan 2-3 évre előre: Klingons:Blood Will Tell, Countdown, Mirror Images, Romulans: the Hollow Crown, The Last Generation, Wrath of Khan, Crew, iletve reményeim szerint, ha letelik a fél év, akkor időnként egy-egy újabb spotlight. Természetesen ezek a tervek még változhatnak...  
És ezek mellett a BSG is folytatva lesz, abból vannak még új tervek és januártól akarok egy új, 5 részes sci-fi sorozatot is, aminek piszok szép festet grafikái vannak...  

Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése