HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Sci-fi képregények

<< < (154/175) > >>

FZoli:
Sajnos Atlantiszból csak ez az egy mini van  CSK-1-ből készült 4 Convention Special, 2 One Shot, meg 3 mini, de a harmadikból - az igen ígéretes című Ra Reborn-ból - csak a bevezető, 0. szám jelent meg.

Nulladikalany:
Naggyon örülök az Atlantisznak, köszi a fordítást. Az egyik kedvenc sorozatom (A másik az Odaát). Emlékszem amikor rákattantam a sorozatra akartam szerezni belőle képregényt, de úgy tudtam nincsen, ezért számomra meglepő volt mert itt találkoztam vele előszőr. Mégegyszer köszi a honosítást, remélem nem kell sokat várni a folytatásra.

Amondin:
[quote name='Wearwolfff' date='2009.07.14.-21:06' post='58820']
Az egyik amikor Sheppard és egy lidérc együtt raboskodik és kötnek egy alkut, hogy hagyja, hogy táplálkozzon belőle(nem is egyszer), így visszatért az ereje és meg tudtak szökni. Persze a végén visszaadta amit elvett.

Igen de ott a szügség hozta össze őket a lidérc meg is mondta " Te átkozódsz amiért elvettem tőled néhány évet én meg átkozódok hogy nem engedték elvenni a többit is."
igaz hogy a végén visszaadta de megmondták egymásnak hogy ha legközelebb találkoznak már ellenségként teszik.Bár tényleg kevés lidérc van aki vissza is adja amit elvett tehát ilyen szempontból tényleg szövetségesek voltak. (Amúgy az Atlantisnál még csak a 3 évadnál tartok még csak most sikerült megszereznem így nem vagyok teljesen képben hogy miről van néha szó de majd csak beérem)

FZoli:
Hát, ha egy bizonyos faj lakhatott a Pegazus-rendszerben, lazán el tudok képzelni valami lidércféléket az Univerzum mélyére. Onnan már csak egy lépés, hogy szükség legyen Todd-ra  Elvileg a tervezett filmben is felbukkan majd, persze előbb ehhez rá kellene bólintania valamelyik fejesnek, hogy készülhet.

talgaby:
Toddot mindenki szerette, azért is tért vissza a végén már annyiszor. Remélem benne lesz valahogy az Universe-ben is.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése