Szerző Téma: Sci-fi képregények  (Megtekintve 250072 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Sci-fi képregények
« Válasz #155 Dátum: 2009. Szeptember 02., 10:27:28 »
Nekem most volt időm és elolvastam a Csillagközi Rombolót. Hát ez tényleg egy különleges képregény. Mert itt Adama parancsnok fiatalnak látszik. Úgy kb. húszon éves lehet. Természetesen, mert ebben megismerhetjük a kezdetét. Amúgy pedig jó ötlet, hogy végre folytatódik a Csillagközi Romboló. Akkor jól láttam az előzetesek között, hogy a BSG is lesz.

A Star Trek negyedik év 2. része is nagyon jó volt. A kislexikon főleg. Mert maga a rendezőről Gene Roddenberryről megtudhattuk, hogy ő találta ki a Star Trek tévésorozatokat és filmeket. Ezt a képregényt még anno a Co-Mix-on olvastam el. Ha jól gondolom, a 3. része, ami szintén a Co-Mixtól van ki fogjátok rakni, és aztán jön a folytatása. Majd meglátjuk.  

Ezer köszönet dr samson, Recsi, BuB és Kendra a Dupla sci-fi képregényekért. Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 02., 10:46:44 írta keildavid »
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #154 Dátum: 2009. Szeptember 02., 10:08:03 »
Én meg direkt ezért nem indultam el korábban a laborba... na mindegy...
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 02., 10:08:16 írta dr samson »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #153 Dátum: 2009. Szeptember 02., 08:37:48 »
Most résen voltam.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #152 Dátum: 2009. Szeptember 02., 08:32:39 »
Ó, a fene... Sepi megelőzött egy perccel...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #151 Dátum: 2009. Szeptember 02., 08:31:43 »

Nem elérhető Aldarion

• Kilencedik osztag, Hídégetők
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #150 Dátum: 2009. Augusztus 31., 16:15:06 »
Köszi az új részt, minden közreműködőnek, igen hangulatos epizód volt. Meg is lepett egy kicsit, mert valamiféle hatodik (hetedik-nyolcadik-ki-tudja-hanyadik) érzék sugallatára épp tegnap ástam elő a gyűjteményt és kezdtem el újra nézni a 3. évad második felét...
"When the battle is through, only the strong will survive."

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #149 Dátum: 2009. Augusztus 31., 10:00:07 »
Már kíváncsi voltam, hogy mikor lesz X-Akták képregény. És ma megtörtént. Írok hozzászólást. Mert most van rá időm. Remélem nem fárasztalak titeket.
Az X-Akták #23 továbbra is jó megy a történet. Hát nagyon rejtélyes és bonyolult volt a történet. Pl. az emberek akik szervátültetésen estek át, valaki kivette tőlük. Juj, ez aztán egy brutális, véres történet. Na ja, ezt egyszerű szavakkal sem lehet kifejezni. Mulder és Scully megpróbáltak fényt deríteni a rejtélyre. De ahogy látom elkéstek. A közjátékok pedig érdekesek volt, amikor Mulder és Scully nem látták, hogy mi történet. Kivéve csak mi az olvasók láthatjuk. A vége pedig furcsa volt. Mert az az ember, aki elvette az emberek szerveit, ami igazából az ővé(volt) felbukkant még később a feleségénél és ezek szerint vége lett az életüknek.  
Hát ennél többet nem tudok mondani, csak annyit, hogy ezer köszönet Recsi, beigli69 és Kendra. Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #148 Dátum: 2009. Augusztus 31., 09:44:04 »
Frissültünk!
X-Akták #23

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #147 Dátum: 2009. Augusztus 28., 20:12:03 »
Tényleg igaz. Köszönöm a választ talgaby.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Sci-fi képregények
« Válasz #146 Dátum: 2009. Augusztus 28., 18:23:24 »
Most már nincs fenn itt.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #145 Dátum: 2009. Augusztus 28., 18:06:22 »
Az Aquablue képregény 1-4. része már kinn van a Co-Mix-on. És hamarosan az 5.része is kinn lesz. Most olvastam a Co-Mix-on. De nálatok még ott van az Aquablue link. Azt akkor távolítjátok el, ha a Co-Mix-on az 5. része is kikerül?
Nos ennyi volt a kérdésem.

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
Sci-fi képregények
« Válasz #144 Dátum: 2009. Augusztus 25., 12:26:17 »
Üdv!

Mostanában kevés időm van honosításokat olvasni, de a ST azért nem maradhat ki. A Borg nekem tetszett. Vérbeli ST történet volt, jó volt együtt látni két kedvenc kapitányomat és végre jó kis technoblablát olvasni.  
Ami a grafikát illeti, nekem nagyon tetszett. Sok ST képregénynek elég gagyi a kivitelezése, de ez szerintem igazán szép munka.

Idézet
Ennek a sztorinak a története egyes. Még az st univerzumban is csak fikció, amolyan "mi lenne ha".
Ezzel nagyon nem értek egyet. Gondolj csak bele a NG utolsó történetébe...
Ráadásul a Spotlight szellemiségéhez is hűbb, mint pár másik képregény a sorozatból. Jól bemutatja a borg lényegét, ráadásul még egy tényleg ST-es, kerek történetben.
Idézet
Az igaz, hogy Picardnak mindig is jó dumája volt, de azért egy borgot ledumálni az asszimilációról...
Aha, Janeway hányszor is beszélte le a borgot az asszimilációról? A borggal igenis lehet értelmesen beszélni, nem csak mennek és asszimilálnak. Ráadásul Picard érvei is helytállóak.

Majd a Negyedi évre is szakítok időt, és kommentálom is. Addig is,
Live long and prosper!
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #143 Dátum: 2009. Augusztus 16., 14:21:40 »
Ennek kifejezetten örülök.  Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy az ST vonal szeptemberben pihen (bár ha nagyon akarjátok, Serenity helyett rakhatunk ki Negyedik Évet), de aztán jönnek a Klingonok, a Negyedik Év folyamatosan és készül egy nagyobb Sat Trek meglepi is.

Nem elérhető nadiya

• Donald kacsa
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #142 Dátum: 2009. Augusztus 16., 13:02:54 »
Nekem mind a kettő képregény nagyon tetszett, minden értelemben.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #141 Dátum: 2009. Augusztus 15., 11:36:00 »
Idézet
Szépen felvezették az egészet, majd a "rossz" fél pillanat alatt elintézte magát.
Hát, mint a régi TOS filmekben...  Én speciel azért is szeretm ezt a minit (meg a belőle építkező másik ketőtt), mert nagyon jól visszadják a régi filmek hangulatát.

Nem elérhető Klingon

• Mulder ügynök
  • *
    • http://
Sci-fi képregények
« Válasz #140 Dátum: 2009. Augusztus 14., 21:10:01 »
Kösz a két ST képregényt.

A borg story jó volt, nekem tetszett. Szépen meg is rajzolták.
A másik képregény sem volt rossz, de nekem úgy tűnt a végét kicsit összecsapták. Szépen felvezették az egészet, majd a "rossz" fél pillanat alatt elintézte magát.

Quapla

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #139 Dátum: 2009. Augusztus 14., 18:43:08 »
Szeretném megköszönni a két Star Trek honosítást, nekem tökéletesen visszaadta a Trekes érzést.  

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #138 Dátum: 2009. Augusztus 13., 17:42:38 »
Hát, én pont az ellenkezőjét gondolom annak amit te, de hát ízlések és pofonok. Viszont, ha márm Q: múlt héten jelent meg az USA-ban a Q-s Spotlight és piszok jó lett!

Nem elérhető StakDrone

• Sólyomszem
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #137 Dátum: 2009. Augusztus 13., 16:45:36 »
A borgos füzet eléggé brutálisan kigúnyolja az st univerzumot szerintem. Kb olyan érzésem volt, mintha az író belegyömöszölt volna mindent ami brutális, és összefüggésbe hozható a borggal, és aztán belenyomta az olvasó arcába. Azon csodálkoztam csak, hogy Q nem került elő... A történet vége nem kínált igazi megoldást. A nagy kaotikus apokalipszist az író elnyomta mint egy csikket. "Na jó, nem bántalak titeket, csak majd később" mondta a szuperborg, és elment. MI VAN?! Eszem megáll. Legalább következetes lehetett volna az író. Az igaz, hogy Picardnak mindig is jó dumája volt, de azért egy borgot ledumálni az asszimilációról...
Ennek a sztorinak a története egyes. Még az st univerzumban is csak fikció, amolyan "mi lenne ha".
Viszont a grafika ötös. Pontosan a scifi műfajhoz illeszkedő stílus, és hatásosság.

"Az emberi ostobaság és a világegyetem végtelen. Az utóbbiban nem vagyok biztos..."

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #136 Dátum: 2009. Augusztus 13., 09:37:23 »
Idézet
A ST Univerzumban nem állja meg a helyét,
Ebben nem értünk egyet. Szerintem teljesen megállja, olyan értelemben, hogy a sorozatok és a filmek történéseit viszi tovább.  

Idézet
A grafika is jó volt.
Neked tetszet a grafika? Hát, szerintem te vagy az egyetlen, mert szerintem iszonyat ronda volt. De a sztori szerintem is jó volt.

Nem elérhető StakDrone

• Sólyomszem
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #135 Dátum: 2009. Augusztus 13., 07:43:20 »
Háááát... ezt a Borg sztorit inkább elfelejteném. A ST Univerzumban nem állja meg a helyét, és elég logikátlan is. Inkább nem minősíteném.
A Negyedik év már jobban tetszett.

Btw köszi a honosítást

"Az emberi ostobaság és a világegyetem végtelen. Az utóbbiban nem vagyok biztos..."

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #134 Dátum: 2009. Augusztus 13., 07:19:24 »
Üdv! Köszi a Star Trek képregényeket,dr.Samson,Recsi,Kendra      
Borg:
Ez egy kiváló rész volt,önálló filmként is eltudtam volna képzelni annyira jól sikerült.Szerintem az eddigi legjobb Trek képregény!!!Nagyon tetszett!A grafika is jó volt.A végén a dokumentáció és a hajók méretei csak hab a tortán!  
Negyedik Év 01 :
Nos,ezt egy kicsit összecsapottnak éreztem,jó volt ugyan 4csillagos történet-grafika,csak nem az igazi,főleg a Borg után...
De,azért szívesen olvasnék még Trek képregényeket!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #133 Dátum: 2009. Augusztus 12., 14:04:21 »
Igen, én is most olvastam. De ami engem jobban érdekel, az a 3. romulános sztori, a Schizm lesz, amit már készít John Byrne!

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #132 Dátum: 2009. Augusztus 12., 13:53:45 »
...lesz Excelsior, DS9, Captain's Log és talán Titán is.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 12., 13:56:55 írta Gorgonita »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #131 Dátum: 2009. Augusztus 12., 13:11:51 »
Idézet
Reflektorfényben felbukkant karaktereknek lesz majd fontos szerepük a történetben?
Nem igazán. Azért a Transformers-el ellentétben itt egy kidolgozott univerzumba kell beleírni ezeket a részeket és hála istennek az írók egyelőre figyelembe veszik a kontinuitást is, már ami a filmeket illeti.  
Azt egyébként talán már mondtam, hogy egyetlen egy Spotlight-nak, a Romulánoknak lesz közvetlen folytatása, egy két részes mini.  

Idézet
Úgyhogy következő javaslatom már itt teszem meg. Szerintem nagy igény lenne egy Star Trek Hölgyek Gyertyafényben címre is. Valahogy így. Deanna Troi - Gondolatok, Jadzia Dax - Tapasztalat, Tasha Yar - Készenlétben, B'ellana Torres - Mire jó egy borg?, T'pol -Most aztán Pon'far, Uhura - Pon'far után.
Hát, én egyelőre jobban örülnék egy földi-romulán háborút bemutató kisebb mininek.  Mondjuk egyelőre arra is kíváncsi leszek, hogy mi lesz a Spock: Reflections-ből, mert az első rész alapján sok minden nem derült ki, meg a holnap megjelenő Nero mini első száma is igencsak izgatja a fantáziámat.

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #130 Dátum: 2009. Augusztus 12., 12:46:31 »
Yeah. Szeretem ezt az oldalt.

A Borg elég komplikált sztori volt, de legalább olyan nagyívű kaland is. Egy kerek kis időhurok paradoxona is rabul ejti az ember képzeletét, az idővonalak ilyetén kuszálódása pedig képes efféle költői végkifejletekre is. Bár bevallom a végén nem tudtam eldönteni, hogy ez a kislány ellentmondásba kereült-e a Star Trek Manga féle Borg eredettel. De mindkettő ötletes sztori. Mindig is kíváncsi voltam a Borg eredetére, és a First Contact kissé csalódást okozott a királynőjével, de a királynő eredete orvosolta a problemát. Ott már valóban szerepelt az a törtetés, ami egy ilyen fenyegetés születéséhez vezethetett. Hogy az eredeti csapat is érintett volt az ügyben, pedig csak megkoronázta az egészet. Ezzel szemben itt a kolektíva kissé más alakot ölt. Kevésbé bukástörténet, sokkal inkább valamiféle elementáltisan létező elrendeltetett képződmény. Aminek mindenképp és elkerülhetetlenül meg kellett születnie hibáinkból. Ez és a legénység épp csak érintőleges szerepeltetése egy kissé eltávolítja a sztorit a széria eredeti hangulatától, de  persze épp így űl a csattanó. Humánus oldalunk helyett a borgban kivirágzó hibáinkra, árnyainkra fókuszálva. Vagy tudomisén.

Egybként az IDW fórumán javasoltam, hogy készítsenek mainstream ongoingot kedvenc biztonsági csapatom a Vonda McIntyre által írt TOS könyvben szereplő Mandala Flynn hadnagy illusztris egységéről. Millió százalék az esély rá, hogy lesz belőle valami.

Úgyhogy következő javaslatom már itt teszem meg. Szerintem nagy igény lenne egy Star Trek Hölgyek Gyertyafényben címre is. Valahogy így. Deanna Troi - Gondolatok, Jadzia Dax - Tapasztalat, Tasha Yar - Készenlétben, B'ellana Torres - Mire jó egy borg?, T'pol -Most aztán Pon'far, Uhura - Pon'far után.

« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 12., 12:49:14 írta Gorgonita »

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #129 Dátum: 2009. Augusztus 12., 10:36:01 »
Nagyszerű volt ez a dupla adag Star Trek képregény. A Reflektorfényben Borg történet eredetileg a Borgokról szólt. És jól emlékszem a szövegükre is:"Az ellenállás hasztalan". Mindig is ezt mondták a Borgok. Bár azt nem értem az eddigi Reflektorfényben felbukkant karaktereknek lesz majd fontos szerepük a történetben? (A Transformersnél úgy volt körül-belül.)

A Star Trek: Negyedik év 01:ismerem ezt a képregényt. Úgy egy hónappal ezelőtt olvastam a Co-Mix honosító oldalon. És Kendra elmondta, hogy ezt a képregényt átadták nektek.
Ezer köszönet dr samson, Recsi és Kendra a Star Trek képregényekért. Dr samson neked sok sikert kívánok a Star Trek és a Battlestar Galactica honosításhoz. Recsi neked pedig sok sikert kívánok az X-Akták és a Star Wars honosításhoz  .
Nos mára ennyi volt.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 12., 10:39:03 írta keildavid »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #128 Dátum: 2009. Augusztus 12., 09:31:29 »
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1852&catid=13&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Star Trek Reflektorfényben Borg

Star Trek Negyedik Év 01[/a]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #127 Dátum: 2009. Augusztus 07., 11:05:44 »
Majd el lesz távolítva az is.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Sci-fi képregények
« Válasz #126 Dátum: 2009. Augusztus 07., 10:24:45 »
A képregény ugyan elvan távolítva, de a galérián ott van az Aquablue link. Szerintem azt is el kéne távolítani. Mert ott azt jelzi, hogy "Kérjük, hogy jelentkezz be, ha be szeretnél jutni a webhely magánterületére."