HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Sci-fi képregények

<< < (137/175) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a Csillagkapu Atlantisz: Lidércéj 3. talgaby,Wearwolfff!    
Pontosan ilyen befejezésre számítottam,hogy Dakh az orra alá dörgöli Sheppardnak,hogy az megmentette.És tényleg az emberi természet ilyen,mindenkin megpróbál segíteni,de lehet,hogy az nem mindig jól sül el.A történet és a grafika jónak mondható volt.

keildavid:
Jó volt ez a képregény. A rajz nagyon jó volt.
De most a Csillagkapu történetről még írok véleményt. Ami Dakhot illeti, valóban furcsa volt, hogy Sheppardnak nem bocsátja meg, hogy megmentette. Persze mindenről nem tudhattak, hogy milyen a helyzet. Az utolsó oldalon pedig tanulságot is mondtak. Hogy mindenki elkövethet hibákat. Ez előfordulhat bárkivel is. Nagyon jó volt ez a befejezés.
Ezer köszönet Talgaby és Wearwolfff a Csillagkapu Atlantisz: Lidércéj. 3. befejező részért!    

Amondin:
Köszönöm Talgabynak és Wearwolfffnak a Csillagkapu Atlantisz utolsó részét.
Jó volt ez a befejezés csak a rajzok nem nyerték el a tetszésemet, de a történet mellett elment.
Leginkább a vége volt érdekes mikor Dakh közli Sheparddal hogy soha nem fog megbocsátani neki amiért megmentette, végülis érthető hogy miért de akkor is Sheppard és a többiek megmentették és ezt kapják érte. A vége pedig a szokott humort hozza, megértem hogy Sheppard inkább néz szembe újra a lidércek kínzóeszközeivel minthogy végighalgassa Rodney beszámolóját hogyan hozta rendbe a generátort.

talgaby:
Frissültünk!
Csillagkapu Atlantisz: Lidércéj 3.

Galamb:
Kösz szépen az újabb részt! Mivel a természettudományhoz elég hülye vagyok ezért nem vágtam teljesen a sci-fi-ből a sci  részt, ( ) de akkor valami olyasmi volt, hogy a kabátban lévő szabadgyökök valamiféle rádiójelet küldtek, melyet Jordan fejében lévő fémlemez valahogy lefordított emberi szavakká?
 No de a lényeg, hogy a sztori a maga huszonegynéhány oldalán egész jó és kerek volt, az is érdekes volt, hogy a pasas már a végén többesszámban beszélt fura duójukról, tisztára mint a jó öreg Venom. Bár utaltak rá a bolti lopással, hogy a csávó nem volt teljesen tisztességes, de abban nem vagyok teljesen biztos, hogy nem -e a kabát örjítette meg annyira hogy a skrizo csavargót nem sajnálta a végén.
 Mindenesetre én sajnáltam a fickót a végén, jobb lett volna tényleg ha nem éli túl. A rajzok elmentek a fordítás szuper!  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése