HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Sci-fi képregények

<< < (136/175) > >>

dr samson:
Kezdjük a végéről:

--- Idézet ---a Year Four nem folytatódik a nagy víz túloldalán? Az Enterprise Experiment óta nem jött ki semmi ebben a szériában. Vagy már a Year Five-ot készítik elő?
--- Idézet vége ---
De. az általad is említet minin kívül most fejeződött be a Missions End mini, ami ugye elvileg az első küldetés vége. Elég hangulatos kis mini volt, lehet majd egyszer az is kikerül.  

--- Idézet ---Az új filmhez még nem volt szerencsém, de erősen sanszos, hogy látatlanban megveszem
--- Idézet vége ---
Szerintem tetszeni fog. Abszolút érthető Trek előismeretek nélkül is. Ha úgy álsz hozzá, hogy egy jót akarsz szórakozni, akkor szerintem nem fogsz csalódni!  

--- Idézet ---Mármint csak az IDW Trek képregényekkel, vagy a többi kiadóét is beszámítva?  
Jól hangzanak a terveid, doki, remélem sikerül is őket megvalósítani és nem szól közbe a sulid.
--- Idézet vége ---
Igen, csak az IDW Trek részlegére gondoltam, ami manapság nagyon beindult. És rosszul látod a dolgokat, inkább az szokott előfordulni, hogy a honosítás szól közbe a suliban...

FZoli:

--- Idézetet írta: dr samson ---Kicsit pontosítva a kollégát, aki a beírást intézi majd: a második mini (Better Days) kirakása várható májustól, előtte a januári szünet után kirakjuk a Co-Mixról megörökölt első minit.
--- Idézet vége ---

Serenityből az első minire gondoltam, a másodikról gondoltam, hogy még nincs kész. (Ezt már mondjuk olvastam, jó kis sztori volt. Olyan jellegzetesen Firefly-os  ). Wearwolfff elsőre meglepett a májussal, de így már világos.

--- Idézet ---Nagyon helyes. Az utóbbit, meg tessék pótolni.
--- Idézet vége ---

Sir, yes, sir! Folyamatban

--- Idézet ---Kicsit bele kell húznom, mert nagyon lemaradtunk az amcsikhoz képest...
--- Idézet vége ---

Mármint csak az IDW Trek képregényekkel, vagy a többi kiadóét is beszámítva?  
Jól hangzanak a terveid, doki, remélem sikerül is őket megvalósítani és nem szól közbe a sulid. (Max. majd küldök Borgokat segíteni  ) Az utóbbi időben egész megkedveltem ezt az univerzumot, a Countdown számait is tűkön ülve vártam. Az új filmhez még nem volt szerencsém, de erősen sanszos, hogy látatlanban megveszem (hátha jön a többi is újra).

Nem igazán követem a képregényes híreket, szóval tőled mint biztos forrásként kérdezem: a Year Four nem folytatódik a nagy víz túloldalán? Az Enterprise Experiment óta nem jött ki semmi ebben a szériában. Vagy már a Year Five-ot készítik elő?

dr samson:
Kicsit pontosítva a kollégát, aki a beírást intézi majd: a második mini (Better Days) kirakása várható májustól, előtte a januári szünet után kirakjuk a Co-Mixról megörökölt első minit.  

--- Idézet ---Végre volt egy időm elolvasni a Star Trek: Idegenek reflektorfényben-t. Bár Trek-ben nem vagyok túl járatos,
--- Idézet vége ---
Nagyon helyes. Az utóbbit, meg tessék pótolni.  

--- Idézet ---Romulánok: John Byrne-nak egyedi stílusa van, amit egyből fel lehet ismerni. Itt sem okozott csalódást, bár a ruhák "effektezése" nem igazán tetszik, de másképp gondolom nem lehetett volna megcsinálni. A sztori érdekes volt, jól megalapozza az egyik TOS-epizódot. A Praetor kellően ellenszenvesre sikerült, ráadásul a hülyéje nem is sejti miért haverkodnak neki annyira a klingonok.
--- Idézet vége ---
Nekem a hat rész közül ez a kedvencem. És a jó hír, hogy lesz amjd folytatása, ez lesz terveim szerint a 2011-es fővonulat a zsákon, a Hollow Crow és a Schism minikkel.  

--- Idézet ---remélem hamarosan belekezdetek a második kötetbe is. (A Q-t elolvastam, az a figura nagy arc  )
--- Idézet vége ---
Hát, az már nem lesz így egyszerre kirakva, hanem szét lesz bontva. Meg eléggé lassan is csordogálnak, a Kradassziai spotlight csak decemberben jön. Mindenesetre jövőre a Klingon mini után le lesz nyomva a két hozzá kapcsolódó Spotlight (kligonok és tribblik), utána a majd a romulánokhoz megy a második romulános spotlight, a Q és a Kardassziai spotlight pedig egyelőre talonban marad a Deep Space Nine minihez, ami szintén decemberben indul odakint. Most egyelőre a Klingonok- A vér szava mini jön, plusz mellette ugye a Negyedik Év, már készülget a Visszaszámlálás és jövőre még két mini várható reményeim szerint...  Kicsit bele kell húznom, mert nagyon lemaradtunk az amcsikhoz képest...  

Wearwolfff:
A Serenity az előzetes tervezgetések szerint kb fél év múlva Májusra várható.
De aztán ha elegendő demonstráló aláírás gyűlik össze, akkor ki tudja azt még...

FZoli:
Végre volt egy időm elolvasni a Star Trek: Idegenek reflektorfényben-t. Bár Trek-ben nem vagyok túl járatos, néhány TNG részt és két filmet láttam végig (+ pár részletet némelyik sorozatból és filmből, de már be van készítve a teljes TOS ), azért a képregények így is elég érthetőek és szórakoztatóak voltak (akárcsak a Trek manga).
A Gorn: A "gyíkok" ismerősek voltak egy bizonyos gyakran elővett youtube videóból  Csillagidőket nem vágom, de a Reliant emlegetésével annyit leszűrtem, hogy a TOS és a 2. mozifilm között játszódhat a sztori.
A Vulkániak: Meglepő volt, hogy Spock pókerarca oldotta meg a krízishelyzetet. Kicsit szokatlan volt őt Kirk és McKoy nélkül látni, de hát Pike alatt is szolgált jó pár évig.
Az Andoriánok: Egyszer láttam őket pár percre valamelyik Enterprise részben, de nem gondoltam volna, hogy ők is ilyen "halálig párbajozunk" faj. Mindenesetre a doksijaitokkal együtt érdekes dolgokat tudtam meg a faj Förderációban játszott szerepéről. Egyedül a sztori vége nem tetszett egy kicsit, nem vagyok a nyitott dolgok híve (bár sejthető, hogy Sharad meghalt).
Orioniak: A szexi hölgy meglehetősen veszélyes volt, bár érthető, hisz fűtötte a bosszúvágy. Ő legalább sikerrel járt, ellentétben Pike-kal...  Hiába no, ő nem egy Kirk típus.
Borg: Kissé zavarós volt a sztori ezzel az időmanipulálós dologgal, de azért a lényeg lejött. A rajzolás az előző három után szokatlan volt, de láttam már rosszabbat.
Romulánok: John Byrne-nak egyedi stílusa van, amit egyből fel lehet ismerni. Itt sem okozott csalódást, bár a ruhák "effektezése" nem igazán tetszik, de másképp gondolom nem lehetett volna megcsinálni. A sztori érdekes volt, jól megalapozza az egyik TOS-epizódot. A Praetor kellően ellenszenvesre sikerült, ráadásul a hülyéje nem is sejti miért haverkodnak neki annyira a klingonok.  

Köszönet dr samsonnak, Recsinek és beigli69-nek a számok elkészítésért, remélem hamarosan belekezdetek a második kötetbe is. (A Q-t elolvastam, az a figura nagy arc  )

Addig nekikezdek a Negyedik Évnek, és befejezem az SGA-t.
Tényleg, Serenity kirakása kb. mikortól várható? Tervezek egy sorozat + film újranézést, de akkor a film előtt elolvasnám az előzményeket is.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése