HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Sci-fi képregények

<< < (127/175) > >>

dr samson:
Jó, erről már nem én tehetek, hogy lelövöd magadnak előre a poént...  (egyébként az igaz, hogy tényleg nem túl szerencsés párosítás, de tényleg ez volt az egyetlen értelmes kép a sztoriban...)

Farek:
Nem tudom, bennem valahogy egyből az volt, hogy aki a képen van, az lesz a meglepi. Valamiért eszembe sem jutott volna, hogy máshogy legyen.

dr samson:

--- Idézet ---De azért a bevezetőben említett kisebb-nagyobb meglepit nem kellett volna lelőni a nyitóképpel smiley.gif
--- Idézet vége ---

--- Idézet ---Örülök a Star Trek Countdown-nak, de azért ilyen brutálisan lelőni a beharangozóban az egyik legnagyobb poént nagyon nem jó húzás.
--- Idézet vége ---

Na én most nem teljesen értelek titeket: beraktam a hírbe egy képet Data-ról, de az egy szóval sem volt ott, hogy ő az új kapitány. Aki csak a képet nézni, nem valószínű, hogy rájön, hogy rá gondoltam, mert ha jól emlékszem még a rangjelzés sem látszik rajta. (mellesleg én sem ezt a képet akartam kirakni, de egyszerűen nem volt benne más értelmes kép, ami jól mutatott volna a hírben...)
De azt azért örömmel látom, hogy sokaknak tetszik, annak meg még inkább, hogy első hozzászólás fórumozónk is van.

Gorgonita:
Janeway, amikor még jó lába volt.   Mit nyertem ?

Farek:
Ja, azt hittem, hogy ez csak beugratós kérdés. Természetesen nem más, mint Kathrine Janeway kapitány, csak itt nyilván a holofedélzeten van valami furmányos álcában

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése