HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Sci-fi képregények
dr samson:
Jó, erről már nem én tehetek, hogy lelövöd magadnak előre a poént... (egyébként az igaz, hogy tényleg nem túl szerencsés párosítás, de tényleg ez volt az egyetlen értelmes kép a sztoriban...)
Farek:
Nem tudom, bennem valahogy egyből az volt, hogy aki a képen van, az lesz a meglepi. Valamiért eszembe sem jutott volna, hogy máshogy legyen.
dr samson:
--- Idézet ---De azért a bevezetőben említett kisebb-nagyobb meglepit nem kellett volna lelőni a nyitóképpel smiley.gif
--- Idézet vége ---
--- Idézet ---Örülök a Star Trek Countdown-nak, de azért ilyen brutálisan lelőni a beharangozóban az egyik legnagyobb poént nagyon nem jó húzás.
--- Idézet vége ---
Na én most nem teljesen értelek titeket: beraktam a hírbe egy képet Data-ról, de az egy szóval sem volt ott, hogy ő az új kapitány. Aki csak a képet nézni, nem valószínű, hogy rájön, hogy rá gondoltam, mert ha jól emlékszem még a rangjelzés sem látszik rajta. (mellesleg én sem ezt a képet akartam kirakni, de egyszerűen nem volt benne más értelmes kép, ami jól mutatott volna a hírben...)
De azt azért örömmel látom, hogy sokaknak tetszik, annak meg még inkább, hogy első hozzászólás fórumozónk is van.
Gorgonita:
Janeway, amikor még jó lába volt. Mit nyertem ?
Farek:
Ja, azt hittem, hogy ez csak beugratós kérdés. Természetesen nem más, mint Kathrine Janeway kapitány, csak itt nyilván a holofedélzeten van valami furmányos álcában
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése