HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Sci-fi képregények

<< < (126/175) > >>

freakdavE:
Szevasztok!

Bepótoltam a ST elmaradásomat. Pár mondat a képregényekről:

- Negyedik Év #1: A borító gyönyörű. A történet egy nagyon gyenge Dr. Monroe szigete koppintás. A rajzok kb. a fanart kategóriába sorolhatóak, annak is csak közepesek.  
- Negyedik Év #2: A borító csillagos ötös. A történet egy gyengébb TOS epizóddal ér fel. A rajzok itt már egyenesen nevetségesek. A lexikon rész a legértékesebb része a képregénynek.
- Negyedi Év: #3: Miért nem a borítókat készítő MŰVÉSZ rajzolja ezt a sorozatot?! Miiiééért?! Mindenesetre a rajzok itt már klasszisokkal jobbak, pár jól elrajzolt képet leszámítva. A történet szintén jobb, kint az előzőek. A lexikonban van pár hiba az egyenruha viseletet illetően, de nem vészes.
- Negyedik Év #4: Végre egy vérbeli, ötletes TS történet. Simán lehetett volna egy király TOS epizód. A rajzokról végre nem a fanart szó ugrik be elsőnek. Ez az első értékelhető része a sorozatnak. Remélem ez a fejlődő tendencia marad jellemző a jövőben.
- Klingonok: A vér szava #1: Jó rajzok, remek történet. Akik látták a TOS ide vonatkozó epizódját, azoknak nagyot üt. Remek ötlet régi epizódokat a klingonok szemszögéből is bemutatni. Az utolsó mondattól pedig a hátam borsózik. A triblis rész az egyik kedvencem a TOS-ból.  
- Visszaszámlálás #1: Nekem személy szerint nagyon tetszett az új ST mozi. Jó, hogy ilyen igényes képregényt készítettek hozzá. Nero és Spock ilyen szoros kapcsolata meglepett, a filmben ez nem jött át. Nem is gondoltam, hogy Neronak ilyen fontos szerepe volt az előzményekben (kicsit hihetetlennek is tűnik...) Mindenesetre eddig jó kis történet. A rajzok nekem bejönnek, szerintem nagyon szépek.
Data megjelenése engem annyira nem lepett meg. B-4 a Nemezisben megkapta Data teljes memóriáját és az évek alatt (ahogy feldolgozta az egy életnyi adatot) nyílván Datává vált. A kapitányi rangjelzés tényleg látszik a képen...  Annak különösen örülök, hogy az egyenruha megegyezik A ST Online egyenruhával. Gáz lett volna, ha üti egymást a kettő.
Amúgy, ha érdekel valakit, a STO 2010. Február 5-én jelenik meg Európában. Star Trek Online Official Site Én betonbiztos vevő vagyok.  

Klingon:
Először is kösz a fordítást.

Elolvastam a negyedik év negyedik részét. Tetszett. A rajzok jók. A borítóba beszúrt honlapcím is szuper.
Az új st képregény is nagyon tetszett, bár a végén amikor az enterprise a rémán hajókhoz ér az kicsit hihetetlen tekintettel arra, hogy a 10. filmen eggyel is éppen csak elbírt.

--- Idézet ---ha jól emlékszem még a rangjelzés sem látszik rajta
--- Idézet vége ---

De a rangjelzés látszik.

És mégegyszer kösz a fordítást.

SithLord:
Üdv! Köszi a Visszaszámlálás első részét Samson doki!  
Data?!És ,mint kapitány?!Ez tényleg fura a film 10.része után max a b4-es maradt csak életben,szóval kiváncsian várom,hogy ez a Data hanyadik klónja lehet Soong dokinak?Jöhet a folytatás!!!  
Az ERŐ legyen veled!!!

Recsi:

--- Idézetet írta: Farek ---Ja, azt hittem, hogy ez csak beugratós kérdés. Természetesen nem más, mint Kathrine Janeway kapitány, csak itt nyilván a holofedélzeten van valami furmányos álcában
--- Idézet vége ---
Itt épp Mrs. Columbo  Jópár évvel később lett csak a Voyager kapitánya.

Gorgonita:
Ád egy: "Soha még nap nem sütött le rám, az élet még nem ment ily simán....THDM...THDM"
Ád two: "Tényleg elhittétek, hogy ki****tunk egy ilyen ba****tt drága koalát?"
Ád tri: "His reborn is history in STonline."
Csitüri: Olvastam angolul, olvaztam Samson doki beharangozóját is, de csakazértis meglepőtem rajta. Hozzáállás kérdése az egész.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése