HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Sci-fi képregények
Klingon:
dr samson. Itt van két magyar rajongói oldal ahol több infót is találsz az STO-val kapcsolatban:
http://startrekonline.scifi.hu/news.php
http://hgfleet.scifi.hu/sto/news.php
freakdavE:
--- Idézet ---Ejnye, nem figyeltél olvasás közben: világosan mondja, hogy a Bányász Céhet képviseli a szenátusban.
--- Idézet vége ---
Efölött elsiklottam. Akkor biztosan amolyan szakszervezeti vezető lehet.
--- Idézet ---Na, majd csak veszek egyszer egy új laptopot, vagy kicseréltetem az otthoni gépben a memóriát és máris meg van oldva a dolog...
--- Idézet vége ---
Ez a helyes hozzáállás. Akkor nyomhatjuk majd közös flottában (itt ez felel meg a guild-eknek).
dr samson:
Na, most csak még szomorúbb lettem... Na, majd csak veszek egyszer egy új laptopot, vagy kicseréltetem az otthoni gépben a memóriát és máris meg van oldva a dolog...
--- Idézet ---Mit keresett egyáltalán a szenátusi ülésen?
--- Idézet vége ---
Ejnye, nem figyeltél olvasás közben: világosan mondja, hogy a Bányász Céhet képviseli a szenátusban.
freakdavE:
--- Idézet ---Miután ő a főgonosz a filmben, szerintem evidens, hogy az eklőzményekben is komoly szerepe legyen.
--- Idézet vége ---
De a Visszaszámlálás idején csak egy szimpla bányászhajó kapitánya. Mit keresett egyáltalán a szenátusi ülésen? Mondjuk ezen nem akadok fenn, valahogy bele kellett írni a történetbe...
--- Idézet ---Legalább ne fájdítsd a szívemet... én megnéztem a minimális rendszerkövetelményeket és elsírtam magam... crying.gif Pedig az előzetes videók nagyon tetszettek, meg kíváncsi is lennék majd a játékmenetre, mert eddig annyit tudok csak, hogy a játék a romulán-remán polgárháborúban fog játszódni, és hogy a klingonok sem bírnak magukkal és beleszólnak a harcokba...
--- Idézet vége ---
Mivel amúgy is gépet akartam venni, akkor már a STO minimális rendszerigényéhez igazítottat veszek. Csak legyen meg februárig rá a pénz...adományokat természetesen elfogadok
A játékmenet nagyon király lesz. A föderációs történet évadokra és epizódokra lesz osztva (eddig 3 évad, egyenként 15 epizóddal) sok helyszínnel, dialógussal (szóval nem WoW). Olyan lesz, mintha egy ST sorozat főszereplője lennél (amúgy mindenki kapitányt alakít saját hajóval).
Ami a történelmi hátteret illeti, 2409-ben játszódik, 27 évvel a Romulus pusztulása (új mozi) után. A Föderáció/Klingon szövetség felbomlott, amikor 2399-ben a teknősfejűek megtámadták a meggyengült Romulán Birodalmat. Szóval egy új Klingon/Föderációs háborúban játszódik a gém (ez a két játszható frakció egyelőre). A Klingon oldalon játszható fajok a klingon és három frissen leigázott harcias nép, az orioniak, a nausikaiak és
a gornok. Föderációs oldalon az emberek, vulkániak, andoriaiak és még egy, amit most hirtelen nem tudok. Emellett mindkét oldalon lesz saját faj generátor is.
A klingon oldal a PvP harcra megy rá, a Föderációs a történetre fektet hangsúlyt. Természetesen számtalan (sőt, egy folyamatos bolygó/faj generáló rendszernek köszönhetően szinte végtelen) felfedezhető bolygó és kultúra is lesz. Elvileg az űr/felszín játékarány 60%/40% az űr javára. Az űrcsata taktikus lesz és lassabb folyású, lehetőséget adva az energia átirányításának, a pajzsok és fegyverek variálásának. Természetesen lesz híd nézet, ahol a főtiszteidnek oszthatjuk a parancsokat. A főtisztek amúgy amolyan pet-ként működnek. Mi fejlesztjük képességeiket, felszerelésüket, őket visszük a bolygókra felderítő küldetésekre. Hajónk képességei nagyban függnek a főtisztek képességeitől.
Hirtelen ennyi jut most eszembe. Januárban indul a bétatesztelés, kíváncsi leszek a tesztelő játékosok véleményére.
dr samson:
Hu, köszönjük a kimerítő véleményt... Pár dolog, amire reagálnék:
--- Idézet ---Nem is gondoltam, hogy Neronak ilyen fontos szerepe volt az előzményekben (kicsit hihetetlennek is tűnik...)
--- Idézet vége ---
Miután ő a főgonosz a filmben, szerintem evidens, hogy az eklőzményekben is komoly szerepe legyen.
--- Idézet ---Data megjelenése engem annyira nem lepett meg. B-4 a Nemezisben megkapta Data teljes memóriáját és az évek alatt (ahogy feldolgozta az egy életnyi adatot) nyílván Datává vált.
--- Idézet vége ---
Asszem a majd következő részben kiderül minden Datáról, de most meg nem mondom pontosan, mert már régen olvastam és még nem volt időm fordítani a 2. részt. Talán majd ma este.
--- Idézet ---Amúgy, ha érdekel valakit, a STO 2010. Február 5-én jelenik meg Európában. Star Trek Online Official Site Én betonbiztos vevő vagyok.
--- Idézet vége ---
Legalább ne fájdítsd a szívemet... én megnéztem a minimális rendszerkövetelményeket és elsírtam magam... Pedig az előzetes videók nagyon tetszettek, meg kíváncsi is lennék majd a játékmenetre, mert eddig annyit tudok csak, hogy a játék a romulán-remán polgárháborúban fog játszódni, és hogy a klingonok sem bírnak magukkal és beleszólnak a harcokba...
--- Idézet ---Az új st képregény is nagyon tetszett, bár a végén amikor az enterprise a rémán hajókhoz ér az kicsit hihetetlen tekintettel arra, hogy a 10. filmen eggyel is éppen csak elbírt.
--- Idézet vége ---
Ehhez annyit, hogy valami magyarázatot tudjak adni, hogy emlékeim szerint kétfajta remán hajóosztály létezik. Tehát:
a) feltételezzük, hogy ezek gyengébb hajók
b) vagy a Sovereign osztályt turbózták fel a Föderációnál, de ez kevésbé valószínűbb, figyelembe véve, hogy a már így is ez a legerősebb hajóosztály, ha a kísérleti Prometheus osztályt nem számítjuk... ráadásul nem emlékszem, hogy a Prometheus kapott-e ablatív páncélzatot, mert ha nem, akkor az Enterprise E-nek a védelme is sokkal jobb. Bár, ha meg a torpedó tűzerőt vesszük figyelembe, akkor az Akira osztály magasan ver minden más hajót a kvadránsban, de ebbe most ne menjünk bele...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése