HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Sci-fi képregények
Ben Reilly:
Az Enterprise legnagyobb hibája, hogy a sorozatban felvonultatott technológiai szintnek jóval a TOS előtt kellene lennie, de a készítők néhány rész után rájöttek, hogy ez a "kőkorszaki" rettenetesen behatárolja őket. Inkább csináltak volna egy sorozatot ami a TOS és a TNG között játszódik, vagy keresgélték volna Cochrane-t.
dr samson:
Hogy mi bajom az Enterprise-al? Ha külön nézném, akkor talán nem lenne semmi. De ezt Star Trek rajongóként nem lehet külön nézni! Ez olyan orbitális retcon, hogy az már fáj! Olyan kőbevésett dolgokat akar megváltoztatni a sorozat kapcsán, hogy nem csodálom, hogy sz*r volt a nézettségük! Meg aztán ott az egész harmadik évad, amit csak és kizárólag a szeptember 11. miatt kellett legyártani, hogy ott is üldözzék a gonosz terroristákat... És akkor arról még nem is beszéltem, hogy mit keresnek a sorozatban a klingonok, a romulánok (mondjuk velük kapcsolatban legalább nem követték el azt a hibát, amit anno a Dred bíró filmben), vagy már az első rész első két percében egy ráncos homlokú klingon? Á, mindegy is, csak felbosszantom magam...
Amúgy egy jó dolgo ezért volt a sorozatban (már persze azon kívül, hogy vége lett), nevezetesen a földi-vulkáni viszony, azt szerintem tök jól ábrázolták.
Ben Reilly:
Számomra a Voyager az abszolút kedvenc, persze abban is voltak olyan részek ami limonádéval elment. A DS9-ben egyedül azt a hülye Vic Fontaine-es szálat utáltam, de a monumentális űrcsaták nagyon jók voltak.
Wearwolfff:
Én is amondó vagyok, hogy ha az Enterpriset külön sorozatként fogom fel, akkor elég tűrhető volt. A Babylon 5-ön nem tudtam magam ennyire beleélni mint ebbe. Egyébként meg már a harmadik évadnál már azt mondta a tévécsatorna, hogy köszönjük nem kérünk belőle többet, mert tré volt a nézettség, de hagytak nekik egy teljes évadot elvarrni a szálakat. Ezért voltak már ott ilyen három részes összefüggő történetek. Bár a vége nekem sem tetszett. Sokkal jobban örültem volna ha mindenki boldogan él amíg meg nem hal.
Úgy vagyok vele, hogy jó néhány rész bejött, jó néhány rész meg a béka segge alá való. De most melyik soriban nincs ez így. A TNG nél is volt pár rész amin majd bealudtam. A DS9-ről meg inkább ne is beszéljünk, mert számomra meg az aztán tényleg egy marha nagy unalom.
Ben Reilly:
Azt kellett volna egy csorda targ elé vetni aki Jonathan Frakes kezébe adta a rendezést.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése