HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Sci-fi képregények
Recsi:
--- Idézetet írta: dr samson - 2009. December 11., 07:09:46 ---Figyu, én úgy vagyok vele, mint az Enterprise sorozattal: mai napig nem néztem végig, és nem vagyok hajlandó elismerni a hivatalos kontinuitás részének...
--- Idézet vége ---
Én lassan a végére érek, szerintem marhajó. Minden szabad percemben ezt nézem.
Jók a csaták, van elég misztikum és nekem bejönnek a többrészes történetek.
Nem vagyok olyan elvakult ST rajongó, mint Dr Samson, leginkább Wearwolfff hsz-e áll közel a véleményemhez:
--- Idézet ---Én is amondó vagyok, hogy ha az Enterpriset külön sorozatként fogom fel, akkor elég tűrhető volt.
--- Idézet vége ---
Rebellis:
Elolvastam az összes x-aktát az oldalról és nagyon pozitívan csalódtam bennük! Láttam pár részt a sorozatból, de nem voltam nagy rajongója. Viszont ezeket a képregényeket nem bírtam félretenni! Állati jók a történetek, a rajzal sincs különösebb probléma...nagyon tetszenek! Teljesen rosszul voltam mikor elolvastam a legfrissebbet, mert most már egyenként kell várnom a többit! Köszi a honosítóknak! Rengeteg kitartást és lelkesedést kívánok nektek és minden jót! Mégegyszer köszi!
Recsi:
--- Idézetet írta: Ben Reilly ---Igazad van. Az Enterprise egy évad alatt kifogyott az ötletekből, és kétségbe esésükben hogy legyen nézettség behozták a borgot, Noonien Soong-ot stb. Pedig voltak benne lehetőségek, csak rossz irányba indultak el. Ha több figyelmet fordítanak a történetvezetésre és kevesebbet Jolene Blalock-ra jó dolog is kisülhetett volna belőle.
--- Idézet vége ---
Mondjuk rá én is fordítanék egy kis figyelmet Bár itt a hajától nem látszik a vulkáni füle. :D:D
Klingon:
--- Idézetet írta: dr samson ---És akkor arról még nem is beszéltem, hogy mit keresnek a sorozatban a klingonok, a romulánok (mondjuk velük kapcsolatban legalább nem követték el azt a hibát, amit anno a Dred bíró filmben), vagy már az első rész első két percében egy ráncos homlokú klingon? Á, mindegy is, csak felbosszantom magam...
Amúgy egy jó dolgo ezért volt a sorozatban (már persze azon kívül, hogy vége lett), nevezetesen a földi-vulkáni viszony, azt szerintem tök jól ábrázolták.
--- Idézet vége ---
Én örültem, hogy benne vannak, bár így hiba került az idővonalba. Azonban mivel a story alapvetően a temporális háború körül forog, így nem akkora hiba, ráadásul a koponyaredők kérdésére végre magyarázatot kaptunk.
Maga az idővel való babrálás nekem nem igen jön be. ahogy O'Brien mondta "Útálom az időmechanikát." Túl sok gond van vele.
Az enterpriseben még az nem tetszett, hogy szétlőttek két romulán "álcázható" hajót és ez akkora hatást tett rájuk, hogy két rész alatt összehozták a föderációt, csak úgy abrada dabra és már meg is volt.
A föld-vulkán viszonynál szerintem Spock és a Doki volt a minta.
Szeretem azokat az epizódokat ahol választ kapok korábbi részek nyitvahagyott kérdéseire. Ezért is tetszik ez az új ST képregénysorozat. Megválaszol a filmel kapcsolatban egy pár kérdést.
freakdavE:
Szevasztok!
Szerintem a Nemezis nem lett volna rossz, ha a bugyuta Picard klón-story kimaradt volna (vajon a klón-storyk miért sülnek el mindig balul? ). Data önfeláldozásának meg ugye semmi súlya miután a teljes tudatát átmásolta B-4-be. Ha már itt tartunk: Data először prototípus volt. Aztán kiderült, hogy létezett egy prototípus-prototípus: Lore. Erre itt van még a prototípus prototípusának prototípusa...na ne mááár
Az Enterprise nálam erősen felemás. Én sem láttam minden egyes epizódot, de azért elég sokat. A brutális Romulán retkon nekem nagyon fájt. A TOS első romulános epizódjában Egyértelműen kijelentik, hogy a romulánokkal vívott háború idején nem volt a hajóknak képernyője és egészen addig az epizódig lövésük sem volt, hogy a Vulkáni-romulán rokonságról...a csillaghajók fő fegyvere pedig még a nukleáris rakéta volt.
A klingon homlok megváltozását szerintem még egész tűrhetően kimagyarázták.
A földi-vulkáni viszony ábrázolása nekem is tetszett, de a Dr. Soong vonal is. Szóval volt pár jó pillanat, de amúgy kihagyható.
--- Idézet ---Inkább csináltak volna egy sorozatot ami a TOS és a TNG között játszódik,
--- Idézet vége ---
Az de jó lett volna.
Hosszú, hasznos életet!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése