HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Sci-fi képregények

<< < (111/175) > >>

Gorgonita:
Semmi gond skacok, csak egy-egy ujjpercet kell eltörni hozzá.  ;D Hogy ez mennyivel jobb cucc, mint a Nemezis! Persze ez nem is az. Hanem ez. De kár hogy nem ezek a fiúk írták a tng mozikat! Gondolom akkor a t-betűt javíttottad, Picard és Spock Nero-s beszélgetésében. Talán a végén is szerencsésebb lenne, átlépni a határt, a megszegni helyett. De a lényeg, hogy még mindig nagyok vagytok, amiért megosztjátok ezeket a kincseket a hazai rajongókkal is.  :worship:

dr samson:
Hát zozi, ha ez vigasztal, én is csak bel kézzel tudom...

És történt a képregényben egy kisebb javítás a 17. oldalon, aki gondolja, szedje le újra, kb egy órája raktam fel a javított oldalt, csak ezt elfelejtettem jelezni. :nezze:

keildavid:
Ezer köszönet Dr Samson a Star Trek Visszaszámlálás 3. részért! Ismét egy nagyon jó sztori ez a sci-fi képregény. És nagyon jól hangzik, amit a főoldalon olvastam. Hogy a hónap első szerdája sci-fi szerda lesz. A Star Trek és a Csillagközi Romboló. Ez egy nagyon jó hír. Előre is sok sikert kívánok neked Dr Samson a sci-fi képregény honosításhoz!

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: zozi56 - 2010. Február 03., 11:44:56 ---Erről a smiley-ról eszembe jutott valami. Számít az valamit, hogy melyik kezével mutatja az ember a vulkáni tisztelgést? Én ugyanis csak ballal tudom rendesen, Spocktól meg jobb kézzel látom többnyire.

(Az élet nagy problémái.)

--- Idézet vége ---

Mindkét kézzel lehet, nincs megszabva, hogy jobb- vagy bal kézzel kell. Amúgy Leonard Nimoy, az "ÉN NEM VAGYOK SPOCK" című könyvében elmondja, hogy a vulkáni kézjelet a zsidó kohenből vették át.

Sepi:
Szerintem az az egyik alapfeltétel, hogy olyan kézzel mutasd, amin van öt ujj. Mert pl egyes favágók nem biztos, hogy tudnának vulkániul köszönni.  ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése