HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Sci-fi képregények

<< < (110/175) > >>

Recsi:
Most, hogy elfogyott otthon a ST, pótcselekvésként SG-t nézek. Anno csak a 8. évadig láttam, az Atlantist meg el sem kezdtem. Szal csak egy kis pojjénos videjó, ha valakit érdekel :D
http://halozsak.tlof.hu\_mas\upload\recsi\nappukka.avi
Valamiért nem megy firefox alatt, viszont a link jó, mert explorerben elindul  :headscratch:

dr samson:
TG:

-egy: téged nem kérdezett senki...
-kettő: ez nem igaz, jelenleg is nem egy mini van már, amit a fogalmam sincs mikor tudok kirakni, mert egyszerűen nem fér bele a rendszerbe, és folyamatosan jelenik meg kb havi 3-4 ST képregény az IDW-től...
-három: ha ezt az érvelésedet vesszük alapul, akkor a BSG-nek is nagyon kellene mennie itt az oldalon és még sem így van...

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Február 03., 20:28:23 ---Nagyon gyorsan el fogod akkor fogyasztani a friss képregényeket, és onnan csak a klasszikusok vannak hátra, amikről sok jót még nem hallottam.

--- Idézet vége ---

Mert engem még nem kérdeztél. A klasszikus Marvel és DC TOS képregények zseniálisak, és rengeteg szálat elvarrnak, sok rejtélyre rávilágítanak azok közül, amelyeket a TV sorozat lezáratlanul hagyott vagy magyarázat nélkül.

talgaby:
Nagyon gyorsan el fogod akkor fogyasztani a friss képregényeket, és onnan csak a klasszikusok vannak hátra, amikről sok jót még nem hallottam.
Amúgy elég nagy hiánypótló sci-fi téren, ez is lehet az oka a franchise húzóereje mellett. Egyszerűen nincs is szinte semmi sci-fi ezen kívül egyik oldalon sem.

dr samson:

--- Idézet ---Hogy ez mennyivel jobb cucc, mint a Nemezis!
--- Idézet vége ---
Ugye? Kár, hogy emiatt a sztori miatt el kell ismernem a Nemezis létezését is. Meg az is kár, hogy már csak egy rész van belőle... :(
Amúgy kezdek rájönni, hogy fórum aktivitás szempontjából a Star Trek a legnépszerűbb képregényem és komolyan gondolkodok rajta, hogy jövőre havi 2 vagy akár 3 Star Trek képregényt is kifrissítsek... :brow:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése