HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Sci-fi képregények

<< < (84/175) > >>

talgaby:
Azért legalább jó tudni, hogy a nagy klingon kultúra, a galaxis legharciasabb népének legnagyobb ellensége egy szőrős mamusz. Már értem, miért rettegi a fajukat mindenki a galaxisban, akiknél nincs éppen kéznél egy palotapincsi. ;D

Ben Reilly:
Szeretném megköszönni a Star Trek - Klingonok 2. részét. Szabályosan megkönnyeztem. Csodálatos volt Gralmek-en keresztül látni a Star Trek klasszikus epizódját. Nagyon, nagyon köszönöm.  :worship:  :worship:  :worship:
És akit esetleg érdekel, az megnézheti itt a történet másik aspektusát az eredeti TOS képkockáin, Gralmek lelepleződését

03:00 kezdődik a lényeg.

keildavid:
Ezer köszönet a Star Trek - Klingonok - A vér szava 2. részért! :worship: :worship:
Gralmekről érdekes, hogy mik derültek ki, amikor a Klingon Birodalom mivoltát kellett feladnia.
Ezek a Klingonok tényleg nem valami segítőkészek. Mert náluk ez a mondás:"Klingonok vagytok, senkire sincs szükségetek, csak magatokra." És az is kiderült, hogy nem tudják, hogy az embereknél milyen viselkedést használnak.

Recsi:
A tervek szerint a jövő hónapban jön a folytatás.  ;)

keildavid:
Ezer köszönet az X-Akták 27. számért Recsi, Kendra és Beigli69! :worship: :worship:
Nagyon jól kezdődik a történet. Mert ismét lesznek sok rejtélyek, amik majd később fényre fognak derülni. Mulder és Scully ügynök ismét nyomozáson vannak.
És a főoldalon olvastam, hogy most egy három részes történet első részével kezdődött. Biztos, hogy nagyon jó lesz a folytatása.
Sok sikert kívánok nektek!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése