HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Sci-fi képregények

<< < (85/175) > >>

Aldarion:

--- Idézetet írta: Enkidu - 2010. Április 18., 20:06:55 ---
--- Idézetet írta: Hans von Luck - 2010. Április 18., 19:49:43 ---
--- Idézetet írta: Hans von Luck - 2010. Április 18., 11:15:03 ---Épp mostanában kezdtem el játszani a Don of War II-vel

--- Idézet vége ---

Ümm, az Down Of War II akart lenni  :badteeth:

--- Idézet vége ---
Majdnem Mert az Dawn of War 2 akart lenni :) Mint Háború Hajnala.
Amúgy nagyon ütött a Warhammeres képregény, Tauk,Nekronok orkok...áh várom már a köv részt.

--- Idézet vége ---
Majd csak összejön...

Akárcsak a folytatás. Sajnos irgalmatlan rossz volt a szkenn, mint ahogy azt a főoldali cikkben is említettem, de Galen kimentett a bajból. Ha semmi nem jön közbe, akkor egy hónap múlva folytatódik a történet, hasonlóan jó történettel, illetve az ellenfél tabella is változatos lesz: előbb az orkok, majd az eldák akasztanak tengelyt a Fekete Templomosokkal.

Enkidu:

--- Idézetet írta: Hans von Luck - 2010. Április 18., 19:49:43 ---
--- Idézetet írta: Hans von Luck - 2010. Április 18., 11:15:03 ---Épp mostanában kezdtem el játszani a Don of War II-vel

--- Idézet vége ---

--- Idézet vége ---
Majdnem Mert az Dawn of War 2 akart lenni :) Mint Háború Hajnala.
Amúgy nagyon ütött a Warhammeres képregény, Tauk,Nekronok orkok...áh várom már a köv részt.

Dark:

--- Idézet vége ---

halfevil:
Végre Warhammer 40k! Már nagyon vártam...
Nagyonnagyonnagy köszi!!!     :worship:

Dark:
Épp mostanában kezdtem el játszani a Don of War II-vel, és külön öröm számomra hogy mellette olvashatok WH40K képregényt is... :worship:
A rajzok továbbra is nagyon jók, és a történet is nagyon tetszik...nagy köszönet érte!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése