HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Sci-fi képregények

<< < (9/175) > >>

Aldarion:
Már egy ideje agyalok rajta, és egyre valószínűbb, hogy előveszem és befejezem azt a dokumentációt, ami kikerekítené a sztorit a játékok és a regények cselekményével együtt - főleg most, hogy kezd pislákolni az élet a franchise-ban... Úgyhogy ha elég türelmes leszel - és eleget csesztetnek érte - akkor nem feltétlenül...  ;D

gabo:
Köszi a Gears of War befejezését, egész jó kis sorozattá nőtte ki magát, kicsit bosszús vagyok mert a meló és a sok képregény olvasása mellett könyvet olvasni már nincs időm, így a folytatásról lemaradok!

talgaby:
Nincs rá egyáltalán honosító. De legalább az első sztorivonalat sikerült itt lezárnunk.

Olman:

--- Idézetet írta: keildavid - 2015. Február 08., 15:03:10 ---Buck Rogers: Jó volt elolvasni minden részét. És látom, hogy végül ugyan befejeződött a sorozat, de még lenne folytatása, ami sajnos nincsen.

Aranyváros 1-6.: nemrégen elolvastam az 1-5. számot, és végül itt van a 6. része és el is olvastam. Tetszett ez a remek francia sci-fi képregény. Érdekes volt, hogy több szálon is futott az esemény. A rejtélyes hullarabló Sakálról is kiderült, hogy ki volt valójában.
Ezer köszönet érte! :worship: :worship:

--- Idézet vége ---
Most találtam rá erre a kincsre! :) Ezt tervezitek folytatni?Közben nem állt meg 9 kötetnél, hanem még 2017-ben is jelent meg újabb kötete. Most a 12. résznél tart.

roberto:
Kár érte, mert kezdett igazán beindulni a történet, pláne úgy, hogy a stúdióban sikerült az egyik teknőcöt lencsevégre kapni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése