HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Sci-fi képregények

<< < (70/175) > >>

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Július 22., 12:02:13 ---Megszűnik a Buck Rogers? Mikor? Miért?

--- Idézet vége ---

Azt már március óta tudni lehet.
http://www.comicbookresources.com/?page=article&id=25462

talgaby:
Az tényleg zseniális, egy ideje gondolkozom, hogy írok az alkotójának és elkezdem csinálni ide.
Megszűnik a Buck Rogers? Mikor? Miért?

Gorgonita:
Köszi az újabb Flash Gordont! Gondolom már minden HZs fórumozónak a könyökén jön ki, de imádom a zűroperát. :) Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ez az irányzat miért csak vegetál a képregénypiacon, miközben a szuperhősök mennybemennek. Na persze értem én, csak fel nem foghatom. Zsigerből odavagyok ezekért a galaktikus méretű Robin Hood történetekért, és fájdalmas látni, hogy mindig az eladási listák alsó zónáiban kullognak, vagy épp megszünnek, mint a Buck Rogers. Örök hálám amiért időnként enyhítetek univerzális fájdalmamon. :) Jah, hogy véleményezni is kellett volna? Hát ez volt a véleményem! :)

Apropó űropera: Minden idők legjobb webcomica a témában: Cleopatra az űűűűűűrben:
http://www.cowshell.com/cleopatra/2009/08/17/chap-1-pg-1/

keildavid:
Ezer köszönet a Flash Gordon (2008) 2. számért! :worship: :worship:
A történet érdekes módon halad. Tényleg másképpen megy a történet. A három szereplők: Flash, Dale és Zarkov bolygó más-más részein vannak. Flash még nem tudja, ki az a Ming nevű személy. Persze, mert még nem látta, hogy ki ő, így érthető. A végén valami furcsa dolog történt, és ismét majd a folytatásban kiderül, hogy hogyan halad a történet.

Dris:
Sziasztok!
Gondolom a Dynamite-os BSG képregények már ezerévesek, mindenesetre én csak nem rég fejeztem be a sorozatot, addig meg nem akartam elolvasni ezeket.
Szóval csak annyi, hogy köszönet a honosítók munkájáért! :worship:
Elég nagy BSG fan lettem, jó, hogy vannak ezek a képregények, sok utalást és infót megtudtam belőlük, és a karakterek eredettörténetéhez is sokat hozzátesz. Főleg a Baltaros tetszett, őt eleve nagyon bírom, de az Adamás is pöpec. Így még teljesebb a sztori.
A Final Five nincs honosítva valahol, vagy tervbe véve?
Thx! :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése