HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Sci-fi képregények
Recsi:
--- Idézetet írta: Dris - 2010. Július 08., 14:10:34 ---Sziasztok!
Gondolom a Dynamite-os BSG képregények már ezerévesek, mindenesetre én csak nem rég fejeztem be a sorozatot, addig meg nem akartam elolvasni ezeket. (...)
A Final Five nincs honosítva valahol, vagy tervbe véve?
--- Idézet vége ---
Az nincs, de az Oringins folytatása igen, Dr. Samson oldalán, de mivel nyomatékosan arra kérte "nem írom le a nevét" oldalunkat, hogy nem raklámozzuk, én sem írom le a nevét.
Guglizd ki (marha nehéz lesz...) :D
keildavid:
Ezer kösz X-Akták 30. számért! :worship: :worship:
A történetben egy újabb rejtély kezdődött el.
Scully és Mulder ügynökök a nyomozásban próbálnak fényt deríteni. A végén pedig látszik, hogy valami rémisztő dolog történik. Ami majd a folytatásban kiderül.
holloo:
Köszi szépen az új W40k-t. :worship: Marha jó ez a történet, csak kár, hogy ennyire rövid egy rész és lényegében megint nem tudtunk meg semmit. A végső harc nagyon várós, azért kíváncsi vagyok mihez kezdenek a Démonherceg ellen, és a többiek helyzete sem túl rózsás. Mindenesetre úgy tűnik ez a hónap már a w40k-é, most vettem csak észre, hogy már két új regény (Gaunt és DoW) is megjelent, úgyhogy mielőbb belekezdek azokba is...
Dark:
Köszönet a Warhammer 40K képregényért...továbbra is lebilincselő ez a sorozat, a rajz is jó, bár néha az emberi fejek nincsenek a helyzet magaslatán -de ez nem vesz le az élményből...
Várós a befejezés... :bravo:
keildavid:
Ezer köszönet a Warhammer - Kárhozat hadjárat 5. részért! :worship: :worship:
A történetben néhány oldalaként látszik, hogy milyen sokan készülnek fel a csatára. Hát mindenhol az van. A végén pedig látom, hogy tényleg valami izgalmas befejezése lesz a folytatásban.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése