HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Sci-fi képregények
Gorgonita:
Take my love, take my land
Take me where I cannot stand
I don't care, I'm still free
You can't take the sky from me
Take me out to the black
Tell them I ain't comin' back
Burn the land and boil the sea
You can't take the sky from me
There's no place I can be
Since I found Serenity
But you can't take the sky from me...
keildavid:
Ezer kösz a Serenity 1. részért! :worship: :worship:
Tetszik ez az új sci-fi képregény. Az első részben valóban érdekesen kezdődik. Főleg, hogy kik is a főhősök a történetben. És az is látszik, hogy lesznek ellenségek is a főhősöknek.
Aldarion:
Az az igazság, hogy a szószedetet én csak fordítottam, illetve átszerkesztettem, de az összeállítást nem én végeztem. Mondjuk tény, hogy a Tyranidák kimaradtak, de ha megvalósul amit elterveztem, akkor róluk is lesz majd részletesebben szó a rovatom tervben lévő új Warhammer 40K részlegében, már ha egyszer sikerül megvalósítani...
holloo:
Köszi szépen a Kárhozat hadjárat befejező részét. :worship: Az utolsó rész mindent a helyére tett, eddig egy nagy katyvasz volt, de, amikor a főhős nevet változtat a csata után, már gyanakodtam mi is lesz a vége. Bár a névváltoztatás erősen "hatásvadász" dolog volt, egyetlen célt szolgált, hogy egészen a végéig senkinek ne legyen fogalma mi is van itt akkor most. :) Összességében a történet jó volt, főhősünk életét végigkövet(het)tük, bár a Démonherceges csata elég gyengére sikeredett. A kis Enciklopédia is jó lett, bár ahogy írtad is egy fan számára eléggé gyér (főleg az eldás rész;)) és egy aktuális "nagyhatalmat" kihagytál (Tyranidák).
keildavid:
Ezer kösz a Warhammer 40k - Kárhozat hadjárat befejező részért! :worship: :worship:
Nem is gondoltam, hogy Tankred lett a főhős. Eddig azt hittem, hogy a rossz oldalon áll. Most meg ebbe egy kicsit más a helyzet. Bár ez egy más dolog.
A szószedetek jó volt elolvasni. Mert néhány érdekes dolgokat lehet olvasni, hogy kik micsodák és hogy mit kell tudni.
A borítógaléria is jó lett. Nem semmi. A 6 részes történetnek volt ám rengeteg variáns borítója.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése