HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Sci-fi képregények

<< < (66/175) > >>

keildavid:
Ezer köszönet a Gears of War - A fogaskerekek 8. részért és a különszámért! :worship: :worship:
Mindkét képregény tetszett. Mert a sok harc és a zúzás persze nem az van a középpontba, hanem egyik szereplőnek a jelleméről van szó.
A Különszámban pedig a elmélkedés után valóban csupa érdekes képek vannak. És ahogy látom, mindegyik képet más-más rajzoló csinálta.

Genzo:

--- Idézetet írta: Aldarion - 2010. Szeptember 05., 11:12:19 ---...érkeznek a régebben már hiányolt amazonok, teljes harci díszben... De majd csak októberben...

--- Idézet vége ---

A mondat első része jól hangzik, a második meg... majdcsak kibírjuk valahogy addig. :) A cikk pedig perceken belül kint lesz.

Aldarion:
Csak nyugodtan.  ;D Ja és amit kifelejtettem a hírből az nem más, mint hogy jövőhónapban érkeznek a régebben már hiányolt amazonok, teljes harci díszben... De majd csak októberben...

Genzo:
Köszi a Gears of War 8-at és a Különszámot, Aldarion és beigli.  :worship:
A 8. számban nem épp a harc és a zúzás került a középpontba, de kaptunk azt is azért. Nagyszerű egyrészes történet volt, továbbra is a kevenc sorozatom itt a HálóZsákon a GoW.
A Különszámban egy rövid elmélkedés után csodaszép képek következtek. A kedvenceim ezek közül a Trófea, a Behemót és a Sáska Dongó című kép.
Mégegyszer köszönet nektek a friss Fogaskerekekért, én pedig most megyek megírom a cikkemet a 8. számról.   :)

trougal:
Annak idején ment a Co-mix hasábjain , én meg nem értettem . Azóta viszont láttam a filmet , így már kedvenc sorozatom lesz ezen az oldalon .

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése