HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Sci-fi képregények
Dark:
Isteni a hétvégi Warhammer...ezer hála érte :bravo:
Nagyon orkos :badteeth:
SithLord:
Üdv! Köszi a GoW 13.részét! Aldarion,Predash! :worship: :worship:
Nagyon komoly lett a vége,minimális veszteséggel.A grafika ,történet és a honosítás mind kiváló volt.
Aldarion:
A váltás igazándiból azért is lesz érdekes, mert a sorozat visszaugrott az Ingaháború időszakára. Főbb szerepekben olyan személyekkel, mint Marcus Fenix, Adam Fenix (Marcus apja), Carlos Santiago (Dominic bátyja) no és az ekkor még csak századosi rangban lévő Victor Hoffman, Az SZKK védelmi erőinek leendő parancsnoka. A sztori érdekessége egyébként, hogy az írója az a Karen Traviss, aki a tengerentúlon bestseller listás GoW regényeket is írta. Viszont megnyugtatásként közlöm, hogy a múltidézés után a sztori visszakanyarodik a megszokott sáska aprításhoz, de jelenleg erről még nem sokat tudni, mivel odakint a múlt héten még csak a 16. szám jelent meg.
Csak ennyire értük be őket...
Galamb:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, ez a rész is ütős volt, a rajzok is (valahogy nőket hátulról nagyon szeret rajzolni az alkotó! :)), a honosítás is király lett. És én is azt mondom, inkább legyen nagyobb szünet, és várjuk meg mi lesz a tengerentúlon a sorozat sorsa. :worship: :worship:
Asys:
Én is köszönöm a GoW 13.-at! :worship:
Remek ez a képregény, nekem hiányozni fog; a Zsák egyik legjobb képregénye ill. sorozata! :bravo:
Marcus nem sokat tökölt... :badteeth:
A lényeg, hogy (minimális veszteséggel, de) túlélték a kalandot! :rolleyes:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése