HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Sci-fi képregények
keildavid:
Köszi a GOW 14. számot! :worship: :worship:
Tetszett ez az egy részes történet. Érdekes visszatekintések voltak a Fogaskerekek küldetéséről. Igaz, volt már ehhez hasonló egy részes történetek.
gabo:
Végre eljutottam addig, hogy elolvassam az oldalon található X Akták képregényeket! Jó volt újra olvasni a magyar kiadásban megjelent részeket, és végre a befejezését a félbeszakadt történetnek, és természetessen az összes többi részt is! Már nem nagyon emlékeztem a történet hangulatára, de jó volt egy kis "nosztalgia" ! Köszönöm mindenkinek aki a honosításban részt vett, hogy újra kinyithattam az X Aktákat! Annyi kérdésem lenne, hogy mennyi részes a történet?? Régebben amikor volt a film én is néztem igaz nem tudom mennyit belőle, talán 1-2 évadot, így nem tudok kapcsolatot a film és a képregény között! Ezek a film alapján készültek, vgy különálló történetek?? És még egy fontos kérdés, amit inkább kitakarok tudja valaki mi lett a film vége???? Mulder megtalálta Samantát??? Igaz láttam a Hinni akarok-ot de ott nem sok minden derült ki! Köszi mégegyszer! Várom a folytatást!! :worship:
zoli:
Üdv, szegény Rémánok a Nemezisben ,láttam filmen., olvastam könyvben. Úgy bánnak velük mintha megérdemelnék azt amit kapnak .A Könyvben is és Filmben is az a végkicsengése a történetnek hogy ,ezt a sorsot érdemlik.Pedig csak a Romulánok kihasznáják öket. És szegény Shizon is a Pickard klon öt is csak ki használták,olvassátok el a könyvben ,normálisan bánnak vele a Rémánok .Miután a féreg Romulánok céljait már nem szolgálta,eldobták őt.Szerintem normális volt amig ránem jött a Romulánok aljaságára. Szerintem nem kellet volna meg ölni őt, mondjuk lehetett volna egy katarzis is a vége.
Lifehunter:
Huh de régen voltam itt.Amúgy köszönöm a GOW 13. részét :)
keildavid:
Köszi a WarHammer - Ultramar védelmezői újabb részét! :worship: :worship:
Tényleg nagyon orkos történet volt. Főleg, amikor felbukkantak az orkok is. Harcban nem volt hiány. Van benne csupa akció és halad a történet.
Az meg nagyon jó ötlet, hogy a HálóZsák fejlécen látszik a WarHammer kép. Így akkor lehet tudni, hogy tényleg lesz WarHammer képregény.
Sok sikert kívánok neked a folytatáshoz, Aldarion!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése