HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Sci-fi képregények
Aldarion:
--- Idézetet írta: keildavid - 2011. Augusztus 20., 21:59:59 ---Azért hittem ezt 4 részesnek, mert a stáblista oldal alatt lévő impresszumba ez áll: Warhammer 40.000: Defenders of Ultramar#(of 4). Persze az csak impresszum, és az nem lényeges.
--- Idézet vége ---
Hú, dehogynem lényeges. Csak elfelejtettem átvariálni. Ha megnézed, eddig mindegyiken a vonatkozó impresszumot olvashattad, ide is megvan, csak figyelmetlenség miatt lett ilyen. De ezt még ma megpróbálom orvosolni.
--- Idézetet írta: rico74 - 2011. Augusztus 20., 21:52:04 ---Megkel valljam még csak ismerkedem ezzel a világgal de az első benyomásaim kedvezőek. Már nem is tudom mi volt az oka hogy eleinte ódzkodtam tőle :headscratch: pedig egy haverom állandóan az aktuális WarHammer regényt ajánlotta, sőt még nekem is akad néhány kötet a polcomon.. Mindenesetre ha kihagyom szegényebb maradtam volna egy élménnyel. ;)
További sok sikert a további részek honosításához.
--- Idézet vége ---
Őszintén szólva mindig nagy örömmel tölt el, ha új élményekkel sikerül gazdagítani az olvasókat, úgyhogy tényleg csak azt tudom mondani, hogy örülök, ha tetszett. Ami azt illeti, történeti szempontból mondjuk talán Abnett az egyik legjobb WH író - persze ez csak magánvélemény és nem szentírás - mert bármit vesz a kezébe, annak meg van a maga hangulata.
Nem tudom, mennyire tarthat számot az érdeklődésedre, de jövőre tervezek egy új alrovatot indítani, mégpedig a 40. évezred sötét hangulatú univerzumáról tervezek cikkezni: történelem, népek, alakulatok, rendek, és fajok... Hogy a világot kevéssé ismerő olvasók is eligazodjanak valamelyest a történetekben. Majd kiderül mekkora lesz ez irányba az olvasók érdeklődése.
keildavid:
Igazad van, rico74. Tényleg 5 részes.
Azért hittem ezt 4 részesnek, mert a stáblista oldal alatt lévő impresszumba ez áll: Warhammer 40.000: Defenders of Ultramar#(of 4). Persze az csak impresszum, és az nem lényeges.
rico74:
Csatlakozván Dávidhoz én is köszönöm a WarHammer 40K-Exterminatus legfrissebb részét. :worship:
Megkel valljam még csak ismerkedem ezzel a világgal de az első benyomásaim kedvezőek. Már nem is tudom mi volt az oka hogy eleinte ódzkodtam tőle :headscratch: pedig egy haverom állandóan az aktuális WarHammer regényt ajánlotta, sőt még nekem is akad néhány kötet a polcomon.. Mindenesetre ha kihagyom szegényebb maradtam volna egy élménnyel. ;)
További sok sikert a további részek honosításához.
Egyébként keildavid tévedsz. Nem négy hanem öt részes a mostani történet, ahogyan arra a főoldali hírben is utal Aldarion.
keildavid:
Köszi a WarHammer 40K - Exterminatus 3. részét! :worship: :worship:
Az események tényleg felpörögtek. Bár érdekes módon a történet másik felében nem a sok szövegen, hanem a csatán volt a hangsúly.
Ha jól olvastam, ez egy 4 részes mini. Akkor ebből már csak egy része van hátra. De persze tudom, hogy még lesznek más WarHammer képregények.
Várom a befejező részt!
talgaby:
Én azóta nem hallottam semmilyen fejleményről. Most a kiadó inkább a Warlord of Marsot nyomatja.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése