HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Sci-fi képregények
boonty:
okés erre voltam kíváncsi! : ) köszi :)
talgaby:
A halós kérdést nem igazán értem. Ha arra gondolsz, nálunk egy kötet van fenn, aminek volt egy reklámelőzetese, azt tettük mellé Gabe-bel anno. A könyv maga pedig egy antológia rövid történetekkel a Halo világából.
boonty:
király :D köszi! : ) kár, hogy ez tudom, hogy mi történik és mi lesz a második részben... : S :D mostmár lassan jöhet a 2. és 3. rész közötti! azt is várom :D meg persze az inga háború is érdekel mert arról a játék során nem derül ki semmi : )
Aldarion:
A Halo-ról nem nyilatkozhatok, de a Gearsről igen: Az a sorozat még nem ért véget, csak a kiadó haláltusája miatt utolértük az amerikai kiadást, ezért az aktuális történet lezárása után átmenetileg szüneteltetjük a címet, és adunk neki egy kis időt. A sorozatot egyébként átvette a DC, így biztosítva van a folytatás, emiatt nem kell aggódni. Ami pedig a szünetet illet sikerült úgy időzítenünk, hogy pont az éraváltásnál álljunk le, ami azt jelenti, hogy az új író pár rész erejére visszakanyarodott az Ingaháború idejére, amikor Marcus még csak zöldfülű újoncként szolgált. Tehát nyugodtan vágj bele, a felkerült részekben nincsenek elvarratlan sztorik. Ami pedig a folytatást illeti, valamikor jövőre újra felpörgetjük a Lancereket, legkésőbb a második félév folyamán.
boonty:
Nagyon örültem neki, hogy megtaláltam ezt az oldalt, mert nagyon szeretem a videojátékokat, és itt megtaláltam a két legkedvencebb játékomról szóló képregényt! : ) Olvastam a 2011 tervei között, hogy a Gears of War képregény 1. részétől végig tervbe van véva. a 14. az utolsó rész? : ) (Még nem olvastam el mert akkor nem lesz mit olvasnom és akkor újra jön a semmit nem olvasás és a játszás... :D)
Sajnos a Halo képregényt nem értem. : S Ez az egész a képregényhez tartozik?
Előre is köszi! : )
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése