HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Sci-fi képregények

<< < (35/175) > >>

talgaby:
Nem lehet, tényleg az. Habár a származása tudtommal csak itt ilyen. Majd lesz ebből egy érdekes csavar.

Galamb:
Én ius köszönöm az újabb részt. Tetszik, hogy akció is van benne dögivel, nem csak sci-fi. Azért viszont nem rajongtam, hogy Vilma lehet, tényleg a volt az exbarátnő leszármazottja. Nekem kicsit túl erőltetettnek tűnik, hogy pont találkoztak. 

Gorgonita:
Brogers most akkor a saját leszármazottjába lesz szerelmes? Mert ugye a 0. részben már a lányukat láthatjuk. Mondjuk a Babylon 5-ben is volt egy hasonló eset Sinclair és Delenn között, de ott legalább 1000 éves ráhagyással. Oké 500 se kevés, de azért ez a húzás elsőre kicsit meredeknek tűnt nekem.
A Lupin osztag vadásza rendesen megmosolyogtatott, amikor lazán a bolháiról értekezett.  :D
 Jó kis sorozat ez. Kár hogy parkolópályára teték mire igazán beindulhatott volna. Igaz a Warlord of Mars világával is remek dolgokat művelnek. (Dejah Thoris, Fall of Barsroom most meg már a kölyök is).

Zerit:
a hiriro figyelmebe ajanlanam Heinlein Angyali udvozlet cimu regenyet, melyben a Marsrol kivetelesen nem rettenet, hanem egy igen ertekes dolog kerul a Fold nevu bolygora... bar, igy utolag belegondolva, a marslakok vegul ugyis grokkolni fogjak a Foldet es akkor nekunk annyi :)

keildavid:
Köszönöm a Buck Rogers 4. részét! :worship: :worship:
Nagyon jó ez a sorozat is. A Marson tényleg nem túl nagy pozitív szerepe volt. A főhősök tényleg cseberből a vörös vederbe kerültek.
És érdekes, hogy van egy ember, aki tudja, hogy ki volt Buck Rogers. Mert legalábbis 500 év telt el azóta, hogy Buck Rogerst halottnak hitték.
Várom a folytatást!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése