HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Sci-fi képregények

<< < (34/175) > >>

Aldarion:
Igen, még van hátra egy kötet a Boom! sorozatból, és a Monthlyból is van még raktáron hetvegynéhány füzet, de jelen álláspont szerint abba a minibe már nem vágunk bele az idén, helyette, ha minden összejön, egy réges-régen félbeszakadt sorozatunk kap új lendületet, de hogy melyik is lesz az, az maradjon egyelőre meglepetés.

keildavid:
Ezer köszönet a WarHammer 40k - Exterminatus 5. részért! :worship: :worship:
Látom, végül befejeződött ez a minisorozat. A befejezésbe végül felgyorsultak az események és kiderült mindenről, ami eddig titok volt. Pl. az is kiderült, hogy ki volt a De Kyp-ház titokzatos parancsolója.
És bár vége van ennek a minisorozatnak, de úgy tudom még lesznek ilyen WarHammer képregények.

Aldarion:
Igen, skavennek hívják azt a fajt, de ők speciálisan csak a fantasy változatban szerepelnek. Anno az eredeti elképzelésben az szerepelt, hogy mindkét verzióba ugyanazok a fajoknak kellene szerepelnie, de az idő, a különféle kiadások és a kereslet azt mutatta, hogy ez nem teljesen helytálló elképzelés, ezért a két változat fokozatosan különvált és egymástól függetlenedve jelentek meg az új fajok és kultúrák a játékokban.

Balint:
Hali!

Én laikus vagyok és a Warhammer világából inkább a fantasyt csipázom és ott is leginkább a patkányokat (skavenek vagy mik) A kérdésem az volna, hogy ők léteznek a 40k-ben is és ha igen hova sorolhatók a választható kategóriák közzül?

Előre is köszönöm a választ!

Galamb:
Hát... kiváncsi leszek.-

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése